Tirsdag den 12. marts

Tirsdag den 12. marts

I dag har vejret flot. Sol uden en sky på himlen. Først her til aften er der kommet skyer, og nu da klokker er ca. halv ni er der helt overskyet.

Da vi havde spist morgenmad, gik vi en lang tur. Ud til Sct. Augustin, så langt vi kunne komme, og tilbage igen. Det tog 2 timers gang uden pause. Da vi kom tilbage lagde vi os ud ved poolen, for vejret var jo helt fantastisk i dag. Masser af sol og ingen skyer. Først her ved halv syvtiden begyndte der at komme skyer, men det er jo lige meget, for her er der jo alligevel ikke mere sol, men det har været dejligt hele dagen.

Nu har vi lige spist. I dag sad vi udenfor, men nu er det ved at være køligt igen. Så nu vil vi gå en tur hen i Plaza Centret og kigge lidt der.

Da vi kom tilbage efter at have gået en tur gennem både Plaza og Kasbah Centeret, sad vi ude på terrassen en halv times tid og drak et glas saftevand, (og det var saftevand) inden vi gik i seng. Jeg lå og læste lidt inden jeg lagde mig til at sove.

 

2 tanker om “Tirsdag den 12. marts”

Skriv et svar