Lørdag den 16. marts

Gran Canaria 025 Gran Canaria 026 Gran Canaria 030

 

Lørdag den 16. marts

I dag skinner solen fra en skyfri himmel, men det blæser også. Det gør nu ikke så meget at det blæser, når solen er fremme, for så bliver luften alligevel varmet op, så det kun er behageligt med lidt luft. Vi har sovet lidt længe i dag. Jeg stod først op, da klokken var kvarter over otte og Mogens en halv times tid senere.

I dag kommer Ruth og Kai herned. Og i går fik vi en mail fra Annie og Freddy, om at de kommer til Gran Canaria, og skal bo på Buenos Aires, den 27., så det er næste lørdag.

Efter vi havde spist morgenmad, lagde vi os ud i haven, og lå der helt til ved halv femtiden.

Ved to-tiden begyndte jeg , at blive lidt nervøs, for Ruth og Kai var ikke kommet, og Kai havde jo vores alvorligt syg i løbet af det sidste år. Der havde været 3 lejligheder ledige, og der var kommet nye folk i to af dem, og vi plejer altid, at være ved hotellet ved halv totiden, så jeg synes det var mærkeligt, at de ikke var kommet. Men så kom de da klokken var over tre. Det viste sig, at de havde været halvanden time forsinket i Kastrup, på grund af noget med bagagen. Det var heldigvis ikke fordi, der var sket noget med hverken Ruth eller Kai.

Da vi havde ligget så længe i haven, trængte vi til at få rørt benene. Så vi tog lidt mere tøj på og gik en tur. Vi gik ud til San Augustin, og op af de første trapper, og så tilbage igen gennem byen. Da vi kom til parken, der ligger lige efter det store butikscenter i San Augustin, var der en masse papegøjer. De sad i et par store klumper på græsset. Det er første gang, vi har set så mange på en gang. Vi var tilbage igen på hotellet efter at have gået i lidt over en time, så lidt motion fik vi da.

Det blæste stadig meget, specielt omme ved pool siden, så vi flyttede bordet og stolene om på den anden side af huset, og sad så der og fik en rom og cola, inden jeg gik i gang med maden (spaghetti og kødsovs).

Da vi havde spist og vasket op, gik vi en tur over til de irske pubber, for vi troede faktisk, at det var Sct. Patricks Day, men det var det ikke. Det er først den 17. marts, så vi må en tur derover igen i morgen, for så er der sikkert masser af musik og sang, og det plejer at være meget sjovt.

På vej tilbage til hotellet, gik vi lige ind og fik en is, og da vi var tilbage, satte vi os lidt udenfor med et stort glas saftevand, inden vi gik i seng.

Skriv et svar