Tirsdag, den 14. januar

Mandag, fortsat
Så gik vi en tur ud af en vej, hvor vi ikke havde gået før. Her kom vi forbi et forretning med Kvik, Danissh designed kitchen. Inden vi gik hjem igen, var vi inde og spise, igen på sidegaden ved vores hotel. Her fik vi først kyllingespid, og derefter thaifyldte omeletter. Hertil 2diæt colaer. Det var godt. Herefter gik vi hjem, så lidt fjernsyn med demonstrationerne i Bangkok, men vi fortod jo ikke noget af, hvad der blev sagt, for det var o på thai. Og det var så den dg.

Tirsdag, den 14. januaræ
I dag gik vi ud til stranden, efter at have spist morgenmad. Det blæste meget, så det var ikke rart at ligge ned der, så vi satte os i stedet op ved en mur, som vi ellers havde lagt os ved. Når man så syntes, at man trængte til at komme ind i skyggen, var dt temmeligt koldt p.g.a. vinden. Men vi holdt da ud, at være der i tre – fire timer. Der var rigtig mange kite-surfere ude, og de fleste af dem, var rigtig gode, og sprang højt op. Der lå også en kite-surfer skole ca. 100 meter længere henne af stranden. Der var også omkring 25 – 30 ude på vandet lige der hvor vi var.
På vej hjem fra stranden, gik vi nd på en cafe, og fik en cafe latte og en småkage, og lidt nærmere hotellet kom vi forbi et svensk bageri. Så vi gik lige derind og så hvad de havde. Her købte vi et rugbrødslignende brød og to boller. Og så blev vi enige om, at vi ville spise hjemme i dag, og bare gå hen og øbe noge ost og leverpostej.
Da vi var kommet hjem, måtte vi ige ud og skylle os, for vi havde sand alle vegne. Så hvilede vi os lidt, for derefter at gå en tur. Vi gik hen tl super G supermarkedet, og købte noget ost og en stor chang. De havde ikke oget leverpostej. På vejen tilbage kom vi så forbi et andt supermarked, som ikke så så stort ud, men da vi gik ind i det, var det kæmpestort. Meget langt med smalt, så det var derfor, det havde set småt ud udefra, hvor vi kom. Her fandt vi leverpostej.
Så gik vi ned og hentede vores vasketøj, som vi havde været nede med i går, og så hjem med det, inden vi gik hen og fandt et sted, hvor vi kunne få oliemassage. God massage. Derefter gik vi hjem og satte os ud på altanen, og spiste. Det var hyggeligt.
Nu er vi så lige blevet færdige med at spise, og Mogens rydder op efter maden og vasker op, medens jeg skriver. Når vi så er færdige, vil vi ige gå en lille tur inden vi skal i seng og sove.

Skriv et svar