Afslutning

Torsdag, den 16. januar
I dag har vi gået en lang tur. Vi gik ud af hovedvejen mod nord, og så på tværs af en sidevej (soi 6), til vi kom til en vej på den anden side af banen, og som så løb parallelt med banen. Så gik vi tilbage af den vej. Da vi var næsten hjemme, var vi inde og få en cafe latte på en cafe, inden vi gik tilbage til hotellet. Mn så havde vi også gået i næsten 4 timer.
Så spiste vi lidt frokost og hvilede os lidt, inden vi gikk over og fik en omgang oliemassage, samme sted som vi havde været om tirsdagen. Det var godt nok nogle andre piger/damer der masserede os, men det var lige så godt, som det var i tirsdags.
Derfter gik vi tilbage til hotellet og delte en Spy winecooler, medens vi begyndte at pakke. Da vi havde fået pakket, så meget ned, som vi nu kunne, gik vi i bad og gik så hen og spiste på Na Na. Her fik jeg Massaman og Mogens fik en kokossuppe, begge med kylling, efter vi først havde fået nogle rejekager.
Så gik vi en lille tur, og endte med at gå ind på en vinbar, som lå lige overfor hotellet. Her fik vi hver en mojito, men vi sad der ikke så længe, for der var ingen pladser udenfor, og indenfor, hvor vi så sad, var de meget støj.
På hotellet tømte vi vores boks, som var nede i receptionen og bestilte vækning til kl. 06:00. Men jeg satte også telefonens alarm til kl. 05:30. Så gik vi seng.
Jeg sov ikke så godt, men det var nok fordi vi skulle afsted næste morgen. Så jeg stod op lidt inden telefonen skulle vække os, og så gik jeg lige i bad inden Mogens også stod op. Medens Mogens var i bad, ringede telefonen så, men da alt hvad der blev sagt, var på thai, forstod jeg ikke en dyt af det, men det var jo også ligemeget, bare vi blev vækket, og vi var jo oppe.
Klokken 6:30 gik vi ned for at spise morgenmad. Der stod allerede 8 – 10 stykker og ventede på, at der blev åbnet, hvilket der blev lige efter. Da vi havde spist, gik vi op og pakkede færdigt. Så gik vi ned kl. 7:15 for at vente på at blive hentet, hvilket vi skulle blive kl. 7:30. Men der kom allerede en og hentede os, lige da vi var kommet ned. Og det var meget godt, for det tog 4 timer, at køre til lufthavnen i Bangkok, for da vi nærmede os byen, sad vi længe i kø, og vi ankom først til lufthavnen omkring klokken halv tolv, og vi skulle flyve klokken 13:00. Vi nåede dog lige at få en cafe latte og et stykke kage, inden vi gik ud til gaten for at boarde.
Flyveturen hjem gik godt, men med lidt turbulens undervejs. Vi blev dog idt irriterede, da vi skulle have mad, for da de kom til række 48, hvor vi sad, var der ikke mere kylling, og på vejen ud, kunne vi heller ikke få det vi gerne ville have haft, hverken på 1. eller 2. servering. I går begyndte de dog 2. servering fra modsatte ende, så fik vi lov at vælge mellem de to retter.
Da vi var landet i Kastrup, og vi tændte vores telefoner, for at skrive, at nu var vI landet og stod ved bagagebåndet, var der kommet en sms fra Brian, hvor han skrev velkommen hjem, og at de var på vej ud for at hente os. Vi regnede ellers med, at de var kørt på weekend i Sverige. Så jeg ringede lige til dem, og der stod de allerede udenfor og ventede. Så vi blev kørt hjem, og fik så også hygget os med dem i nogle timer, og det var jo dejligt.
Det var så slut på den ferie.

Skriv et svar