En succesfuld forsøg på at lave Pulled Pork.

Så fik vi endelig taget os sammen til at forsøge os med Pulled Pork. Og med stor succes 🙂

20140713-160736-58056325.jpg
Fredag eftermiddag blev nakkefilleten rubbet, og pakket i vita-wrap.

20140713-160941-58181890.jpg
Kl. 7.30 blev Grillen tændt op med brikkerter stablet i ring, og antændt med lidt tændte brikkerter. Og kl. 8 kom svinet på.

20140713-161141-58301941.jpg
Efter lidt justeringer af spjældene den første times tid holdt grillen stabilt ca. 110-120 grader. Ringen brændte perfekt og antændte stille og roligt de næste brikkerter. Ca. 3 timer før fik grillen lidt mere luft og temperaturen hævet til ca. 140 grader. Og efter ca. 12 timer var svinet klar, med en kerne temperatur på 94 grader.

20140713-161626-58586703.jpg
Imellem tiden var der blevet lavet coleslaw,bagt Speltboller med rosmarin, barbecue sauce af resten af rubben, og snart var det tid til at trække svinet 😉

20140713-161751-58671313.jpg

20140713-161751-58671574.jpg
Den faldt fint fra hinanden og var rigelig mør og lækkert.

20140713-161900-58740117.jpg
Det hele blev samlet og smagte rigtig skønt. Bestemt ikke sidste gang vi prøver, og så skal vi igang med at prøve med andre kødstykker, velbekommen

  • Taken: 5 juli, 2014
  • Location: 55° 40′ 59.33″ N 12° 24′ 4.01″ E

Skriv et svar