Så fik vi endelig taget os sammen til at forsøge os med Pulled Pork. Og med stor succes 🙂
Fredag eftermiddag blev nakkefilleten rubbet, og pakket i vita-wrap.
Kl. 7.30 blev Grillen tændt op med brikkerter stablet i ring, og antændt med lidt tændte brikkerter. Og kl. 8 kom svinet på.
Efter lidt justeringer af spjældene den første times tid holdt grillen stabilt ca. 110-120 grader. Ringen brændte perfekt og antændte stille og roligt de næste brikkerter. Ca. 3 timer før fik grillen lidt mere luft og temperaturen hævet til ca. 140 grader. Og efter ca. 12 timer var svinet klar, med en kerne temperatur på 94 grader.
Imellem tiden var der blevet lavet coleslaw,bagt Speltboller med rosmarin, barbecue sauce af resten af rubben, og snart var det tid til at trække svinet 😉
Den faldt fint fra hinanden og var rigelig mør og lækkert.
Det hele blev samlet og smagte rigtig skønt. Bestemt ikke sidste gang vi prøver, og så skal vi igang med at prøve med andre kødstykker, velbekommen