1. uge

Lidt fra hverdagen i Glostrup/Herberts kattepension
Onsdag den 15. oktober 2014
Nu har vi boet her i en uge, så måske skulle vi skrive lidt om, det vi kan huske, vi har lavet i løbet af den uge.
Sidste tirsdag, efter vi havde kørt Susan og Brian i lufthavnen, kørte vi hjem til Tjørnevangen, og pakke forskellige ting, som vi skulle have med os til Glostrup. Så kørte vi ud til Herbert, som var en del præget af, at Susan og Brian var taget af sted. Han lå for det meste på sit skind på stolen og sov eller kiggede, og kom slet ikke med os op i stuen, når vi sad deroppe. Så han var meget stille hele dagen.
Heller ikke næste dag, da jeg gik op og lavede morgengymnastik, kom han op. Da jeg havde været ude og gå morgentur, ned til stationen efter gratis aviser, og var faret lidt vildt på vejen hjem, så jeg var væk i omkring 5 kvarter, kom han dog og skulle have godbidder, da jeg endelig var kommet tilbage. Jeg kan egentlig ikke huske, hvad vi ellers lavede den dag. Jeg tror bare vi slappede af hele dagen.
Om torsdagen kørte vi til træning om formiddagen, og var så også lige forbi på Tjørnevangen, hvor vi lige fik vasket lidt tøj, inden vi kørte tilbage til Herbert. Nu havde han efterhånden vænnet sig så meget til os, at han kom ud til os, da vi kom hjem. Senere kom han også ovenpå, og ville gerne ud på terrassen. Han lå også lidt oppe hos os i stuen, medens vi sad der. Han miaver også nu, når vi laver noget i køkkenet, fordi han gerne vil have noget andet, at spise, end hans tørkost.
Fredag skulle vi til fodterapeut om formiddagen og til træning senere på dage. Så der var han alene i en del timer. Men han virker nu godt nok tilpas. Miaver når han vil på badeværelset og have vand, og når han gerne vil lidt ud på terrassen. I dag fik han så også en halv pose af hans gode mad, og så var der ikke mere miav’en fra ham den dag. Senere da jeg sad her ved computeren kom han også og hoppede op på skødet af mig. Men om natten bliver han for det meste ude i køkkenet, enten på sin stol eller henne ved vinduet, og så når det er ved at være den tid, hvor jeg står op, ligger han oppe på spisebordet. Selv om jeg hver gang jeg ser det, løfter ham ned, er han der igen næste morgen. Han har helt bestemt sin egen mening, om hvor han vil ligge.
Lørdag tror jeg vi cyklede ned til Glostrup Centeret. Jeg troede der lå en Jysk dernede, men vi mødte Linda (min tidligere kollega), og hun sagde, at det gjorde der ikke, men at vi skulle gå ud af hovedvejen, så lå der en lidt efter VW huset. Og da vejret var godt, besluttede vi os til, at lade cyklerne blive stående ved centeret, og så gå til Jysk, så det gjorde vi. Det var en meget pæn tur vi der kom ud på. Så cyklede vi tilbage og drak en kop eftermiddagskaffe, og slappede af resten af dagen. Vi så Håndboldlandskamp og senere fodboldlandskamp i fjernsynet.
Søndag morgen regnede det, medens jeg lavede gymnastik, så jeg besluttede ikke at gå morgentur. Medens vi drak morgenkaffe, kom solen dog frem, og vejret var temmelig godt hele søndagen. Vi skulle jo til håndboldkamp i Brøndby klokken 16:00, så vi besluttede os for at gå derud, da vejret nu var så dejligt. Vi gik hjemmefra ved 14 – 14:30 tiden, og det tog omkring en time, at gå derud. Ifølge min skridttæller var der omkring 5 km derud, så lidt motion fik vi da. Det vr en spændende kamp mellem KIF og Århus. Da den var færdig gik vi hen og tog linie 400S hjem. Om aftenen så vi det første afsnit af den nye serie af Ole Bornedal 1864.
Mandag slappede vi vist bare af, indtil om eftermiddagen, hvor vi skulle til træning. Mogens træner for sig selv, da han stadig har problemer med sit knæ. Jeg var først til en halv times cirkeltræning og bagefter til en bikefit power. Da vi kom ud fra træning, styrtede det ned. Vi kørte så lige til Tjørnevangen og hængte vores træningstøj op i kælderen, inden vi kørte hjem til Glostrup. Det regnede stadig da vi kørte, og vist nok også hele aftenen.
I går tirsdag var vi så i biografen med Mille, Max og Mie. Først kørte vi I Lidl og købte nogle fiskefiletter, pomme Fritter og kartoffelkroketter, som vi skulle have til aften, så var vi lige på Tjørnevange og tømme postkasse, vande blomster og hente et par ting, inden vi kørte ud til Skovlunde, og satte bilen. Vi tog toget ind til Vesterport sammen med ungerne, og havde bestilt bord hos Jensens Bøfhus lige over for Palads. Der var fyldt med bedsteforældre, forældre og børn på Jensens Bøfhus, men der var også et hold på 12-14 pensionister, der havde valgt det sted. Der var ellers godt nok et højt støjniveau p.g.a. alle de børn. Men det var nu meget hyggeligt. Mille og Max fik burger, Mie fik kyllingespid, Mogens fik svinemørbrad og jeg fik en fitness kylling. Det smagte alt sammen helt OK.
Bagefter gik vi i Palads og så den nye Krummefilm. Den var meget hyggelig. Så af sted hjemad igen med toget.
Her slappede vi så bare af, Mogens og Max sov, indtil vi skulle til at lave aftensmad. Max havde været ude hos en fodboldkammerat, sammen med 12 andre, om mandagen, og de havde vist siddet og spillet indtil klokken otte om morgenen, inden de havde lagt sig til at sove, og så havde Lars hentet ham klokken 11, så han var noget træt. Men han holdt sig da vågen under hele filmen.
Da vi skulle til at spise, kunne Max dog ikke vågne, så vi spiste bare uden ham. Medens vi spiste kom Bo, og så fik han også lidt at spise. Heidi havde vist sagt til ham, at hun ville komme hjem omkring klokke halv otte, men det gjorde hun nu ikke.
Vi så 1. halvleg af landskampen i Skovlunde, og lige inden den var færdig, ringede Heidi til Bo, og sagde, at hun var hjemme om ca. 20 minutter. Vi valgte nu, at køre hjem til Herbert og se anden halvleg, da vi jo syntes, at han havde været alene i mange timer, og da nu Bo var hos Mie og Max, kunne vi jo godt køre. Mille var gået hen til nogle venner.
Tilbage i Glostrup Så vi så 2. halvleg. Herbert gik også med op, og kom en tur ud på terrassen. Da han kom ind igen, gad han iså kke være mere oppe hos os, men gik ned i køkkenet. Vi er åbenbart ikke så interessante. Så var den dag gået.
Nu er det så onsdag formiddag. Jeg sprang min morgengymnastik over i dag, for jeg er simpelthen så øm, både i mine skuldre, og i mine balder, så jeg nøjedes med, at gå til Glostrup Centeret og hente aviser, og morgenbrød hos Føtex.
Efter morgenkaffen har jeg så siddet og stemt min bankkonto af, lagt lidt billeder på FB og sidder nu og skriver lidt om ugen der gik, og vil nu prøve, om jeg kan lægge det ind på Brians hjemmeside.

Skriv et svar