Søndag den 5. April

Bryllupsdag. Tænk at det nu er 46 år siden at Mogens og jeg blev gift. Det er slet ikke til at forstå. Det åer også vores sidste hele dag i Bangkok, da vi jo skal rejse hjemad i morgen. Det er heller ikke til at forstå, at ferien allerede er ved at være slut. Det er gået meget hurtigt. Og så er Mogens og jeg endda heldige, for vi skal jo ikke på arbejde, når vi kommer hjem.
Mogens og jeg gik ned til morgenmad klokken lidt over otte? Og som jeg har fået gjort de andre dage her i Bangkok, fik jeg igen spist for meget. Det er måske alligevel meget godt, at vi nu skal hjem, og ind i den gamle gænge, hvor morgenmaden består af Skyr med havreklid, og en gang i mellem lidt brød og æg.
Efter at have spist gik vi en tur over i Terminal 21. Her kørte vi med rulletrapperne helt op, og arbejdede os derefter nedad, gennem alle etagerne, fik købt lidt, og var inde og få en kop kaffe i nederste etage. Vi kunne ikke spise frokost, så vi kom desværre heller ikke denne gang op og fik mango sticky Rice på mad markedet.
Tilbage på hotellet gik vi op og lagde os lidt ved poolen et par timer. Så blev det for varmt til os, så vi gik ned, og gik lidt hen af Suhkumvit, og gik ind og fik fod massage. Da vi kom tilbage til vores værelse, stod der flag og blomster foran vores dør. Så vi rinder lige på hos Heidi og Bo og sagde tak. De var næsten også lige kommet tilbage, og ville lige hvile sig lidt, inden de ville pakke, og vi aftale så at mødes ca. Kl. Halv otte, og så gå hen og spise. De havde også været i Terminal 21, og de havde været oppe og spise på madmarkedet. Heide havde fået mango sticky Rice, og synes også, at de var rigtig gode.
Vi gik så ind og slappede også af, jeg fik hæklet lidt og vi fik også pakket det meste. Så nu er vi ved at være klar til at tage hjemad.
Heidi og Bo ville gerne hen og spise på Soi 18, hvor vi jo også spiste i fredags. De synes der var så hyggeligt og at maden var god, så vi gik derhen igen. Vi har jo spist der flere gange, da vi tidligere var i Bangkok, for vi synes jo også, at der er hyggeligt og at det er god med.
På vej tilbage gik vi ind på en bar lige inden vi kom ud på Suhkumvit, og fik en god nat drink. Mogens ville bare have en Iced Latte, Heidi og Bo fik Pinacolada og jeg fik en Mojito. Og så gik vi tilbage til hotellet og sagde Godnat og tak for i dag.

Skriv et svar