9. – 13. September

Fredag den 9. September

Jeg kan ikke rigtig huske hvad vi lavede, ud over at vi var ude og gå om formiddagen og om eftermiddagen slappede af i haven.
Om aftenen tog vi bussen, sammen med Gitte og Leo, til Amadores, hvor vi var henne og spise god mad, på en restaurant som vi også har været på de to forgangne år. Vi fik nogle gode bøffer at oksefilet, og canariske kartofler med mojo og lidt grøntsager.
Da busserne kun kører til omkring seks – syvtiden om aftenen, tog vi en taxa tilbage til Tropical Centeret, og var så lige inde og få en Cocktail, som godnat drink, inden vi gik hjem.
Det var en rigtig hyggelig aften.

Lørdag den 10. September
Jeg ved ikke om det var maden eller hvad, men vores maver rumlede om morgenen, og da vi senere talt med Gitte, havde hun dårlig mave, og mente, at der måske havde været noget med kødet.
Jeg sagde, at for vores vedkommende, kan det også være, fordi vi normalt aldrig spiser sovs, og sat vi derudover havde spist godt med mojo til kartoflerne. Nå men under alle omstændigheder gik det over i løbet af dagen.
Vi gik ud til det lokale supermarked i Fernando om formiddagen, for vi havde ikke mere “skyr”. Vi spiser noget der minder meget om skyr. Sidste år havde Lidl kvark, men det har de ikke i år. Til gengæld har de noget der hedder Queso, som jeg troede var ost, men det har konsistens som skyr, og 0 i fedtprocent, samt ikke indeholder sukker. Så det spiser vi som skyr. Vi fik også købt Ingefær og citroner, så jeg kunne få lavet mere ingefærshots.
Om eftermiddagen slappede vi som sædvanlig bare af i haven og til aften spiste vi let. En salt med lidt tun og Surimi til.
Så gik vi en aftentur og sad bagefter og nød det varme vejr på terrassen, med et lille glas Casal Mendes, inden vi gik i seng.

Søndag den 11. September.
En dårlig dato. Man kan ikke lade være med at tænke på, hvad der skete for 15 år siden, og det er nu også svært at tro, at der nu er gået 15 år.

Vi gik en tur ud til det gamle center i Fernando og det lidt nyere runde center ved siden af. Men alle butikkerne var lukkede, og det plejer de jo ikke allesammen at være, selv om det var søndag. På vej tilbage, kom vi forbi et loppemarked, og det var virkeligt et loppemarked, med brugte ting. Her gik vi så lidt rundt og kiggede, inden vi gik hjem og fik en kop kaffe.
Så slappede vi igen af i varmen hele eftermiddagen.
Om aftenen spiste vi laksesteaks med lidt kartofler og salat til, hvorefter vi gik en aftentur.
Aftenen sluttede vi af på terrassen med en rom og Cola.

Mandag den 12. September
I dag har vi sørme fået gråvejr. Temperaturen siger 24 grader, så det er ikke koldt, men der er ingen sol.
Efter morgenmaden fik jeg lavet ingefærshots, og bagefter gik vi en tur ud til Centeret i San Augustin og tilbage igen. Vi var lige nået tilbage, inden det begyndte at regne, og så regnede det, det meste af eftermiddagen, og om aftenen fik vi også torden. Det så flot ud.
Så da vi skulle spise aftensmad, måtte vi åbne begge terrassedøren og sætte bordet lige indenfor dørerne. Og der sad vi så hele aftenen, for det blev ved med at regne, så vi måtte opgive at gå vores aftentur.

Tirsdag, den 13. September
I dag startede som det ellers plejer, med blå himmel og sol. Da vi ikke havde fået rørt os så meget i går, gik vi en lang tur efter morgenmaden. Igen ud til San Augustin, men denne gang helt ud til trapperne, 151 trin op, og videre ud af. Så nedad igen og over en strand og op, men denne gang ikke lig så mange trin, og så så langt vi kunne komme langs vandet. Derefter op gennem byen og parken og hjem. Ca. 2 timers gåtur, hvor Mogens tog lidt armbøjninger i parken.
Hjemme igen drak vi kaffe, og slappede af i haven. Det blæser meget hernede, så vi har endnu ikke været nede og ligge ved stranden.
Nu er klokken efterhånden blevet 18:34 så nu ikke mere denne gang.

Skriv et svar