18. – 22. September

Søndag den 18. September

I dag skulle Brian løbe halvmarathon, så efter morgenmaden og oprydning, satte vi os med I-Pad og så løbet, som blev sendt live, og samtidig fulgte vi Brian på ruten fra telefonen. DA Brian var ved at være i mål, sendte de desværre præmieoverrækkelser, så vi fik ikke set da han løb over målstregen. Vi havde skrevet til Susan, og spurgt til hvilken farve bluse, han havde på, og hun svarede orange, solbriller og bare tæer, men vi fik ham desværre ikke at se.
Da løbet var slut, gik vi en tur ud til Fernando. Vi ville have købt et brød ved loppemarkedet, men markedet var ved at lukke, da vi kom derud, og det så slet ikke ud, som om der havde været noget inde i hallen, hvor vi havde købt brød sidste søndag. Så vi gik bare hjemad igen.
På vejen tilbage var vi i de og få en kop kaffe og en sandwich i lokalgaden, og bagefter i Lidl og købe rugbrød mm.
Om aftenen spiste vi laks og salat, og gik derefter en lille tur, inden vi som vi plejer, sad på terrassen og nød det, indtil vi gik i seng.

Mandag, den 19. September

I dag tog vi bussen til Las Palma, og gik rundt derinde i 3 – 4 timer. Vi gik op i baglandet, hvor de lokale bor, og efter at have gået rundt der et stykke tid, gik vi ned af en masse trapper, for at komme ned til byen igen. Vi har kommet temmeligt højt op. Nede igen kunne vi ikke rigtigt kende noget, så vi var lidt i tvivl om, hvad vej vi skulle, men pludselig var vi ved gågaden, og så var vi på rette vej.
Vi gik på en cafe og fik lidt frokost. Vi vidste ikke rigtigt hvad det var vi havde bestilt, bortset fra, at jeg havde bestilt noget med gedeost og Mogens noget cremet noget med bacon. Da det kom fik jeg en tallerken med tynde skiver squash med lidt gedeost på hver skive, og lidt rødt dressing rundt omkring, og Mogens fik nogle små kugler, der var friturestegt og lå på noget hvidtdressing, og hvor der indeni var noget cremet noget med små stykker bacon i. Begge dele smagte godt, men hvis man havde været meget sultne, var det ikke noget, man kunne blive mæt af. Med det er jo meget sjovt, at prøve noget nyt ind i mellem.
Cafeen vi var på, lå lige ved siden af en Tiger butik, så den måtte vi selvfølgelig også lige ind og kigge i. Det er jo meget sjovt, at se at teksterne på varerne står på dansk.
På vejen tilbage til busstationen, var vi inde i et stort Hiper Dino, for at købe citron og spidskommen, som jeg skulle bruge til humus, og der købte vi så også nogle små boller, som vi spiste på vejen hjem.
Hjemme igen lagde vi os ude i haven et par timer, inden vi spiste lidt rugbrød med ost, og noget af den humus jeg havde lavet, lige da vi kom hjem.
Det var efterhånden blevet lidt sent, men vi gik alligevel en lille tur, og sad også lidt på terrassen inden vi gik i seng.

Tirsdag, den 20.
I dag har vi inviteret Gitte og Leo over til Sangria kl. 15:00.
Efter morgenmaden gik vi en tur ud til San Augustin og op af de 151 trin, og så hjem igennem parken. Så havde vi lige et par timer i haven, inden vi gjorde klar til at få gæster. Vore naboer her er et ægtepar fra Ålborg på vores egen alder, så vi spurgte dem, om de også havde lyst til at komme og få sangria, og det ville de gerne.
Det var meget hyggeligt. Så vi drak sangria, og havde sådan nogle trøffelkugler, samt nogle Chips, som vi sad og hyggede os med, og da der ikke var mere sangria (vi havde kun købt en enkelt flaske i Lidl) fik vi noget rødvin og noget Rose. Jeg tror også vores gæste hyggede sig, for klokken var over otte, inden vi skiltes ad.
Mogens gad ikke gå aftentur, så vi ryddede bare op, og fik vasket op, og sad så på terrassen en times tid, inden vi gik i seng.

Onsdag, den 21.
I dag startede det overskyet, og var ret blæsende, så vi gik igen en tur. Vi får i hvert fald gået en del hernede. Solen kom dog frem, så det kun var ind i mellem, at der var skyer, men det blæser ret meget. I dag gik vi igen ud til Fernando, og var også indtag inde og få en cafe latte, ude i lokalgaden. Det er en hyggelig lille cafe, vi har fundet der, som vi nu efterhånden har været på, ret mange gange. På vejen hjem, var vi inde i supermarkedet lige heroppe på Hovedgaden, og købe nogle løg. For i dag skal vi have hakkebøffer med løg, lidt kartofler og 1 majs. Lige nu er klokken 19:00, så nu vil jeg lige tage et bad, inden jeg begynder på maden.
Efter vi havde spist gik vi en tur, inden vi satte os ud på terrassen og fik en rom og cola, og gik i seng ved helt ellevetiden.

Torsdag den 22.
Kl. Lidt i 10, gik vi hen til busholdepladsen, og kørte med linie 32 til Pourto Mogan. Her gik vi lidt rundt, var inde og få en kop kaffe m/mælk, og gik derefter lidt rundt igen i byen. Det er altså en dejlig lille by, med masser af smukke blomster. Mogens siger: Når vi bliver gamle, vil vi bo hernede.
Senere var vi inde og spise tapas til frokost. Det var rigtig godt. Ved tre – halv fire tiden gi vi hen og tog bussen tilbage, og vi var så heldige, at det var en af de busser, der kørte direkte til Tropical Centeret uden stop, så det tog kun omkring en halv time inden vi var hjemme. Det havde taget over en time at køre derud.
Så lå vi i solen i haven et par timer, men det var meget varmt, så jeg måtte sætte mig ind i skyggen og læse.
Til aften spiste vi noget ravioli lignende puder, bulgursalat og lidt humus. Og efter vi har været i bad og fået sveden vasket af, sidder vi nu på terrassen og slapper af. Vi gider ikke at gå aftentur i dag. Og vi springer også rom og cola over, så vi nøjes med vand og nogle lakridser.

Skriv et svar