Fredag d. 7. Oktober 2016 – Den første dag i Ubud

 Vi vågende og gik ned til morgenmad kl 9.30. Sikke en dejlig oplevelse. Brian fik en slags røsti med pocheret æg og Susan en Skive surdejsbrød med spinat, laks og pocheret æg. Virkelig lækkert og anderledes morgenmad end vi plejer. Vi glæder os allerede til de næste dage hvor vi skal ned og spise morgenmad. Vi havde booket massage i hotellets spa, 90 min velkommen til Bali massage. Det var virkelig godt. Det kostede 170000 pr person. Og var alle pengene værd. Vi skal derned igen! Klokken var efterhånden blevet 15 og vi fik en hurtig smoothie inden vi ville gå en tur i området. Vi nåede ikke så langt, så mødte vi nogle andre danskere som også var på bali for første gang. De inviterede os ind på deres hotel for at kigge og se deres værelse. Vi stod lige udenfor. Det var også super hyggeligt og mere småt end det vi bor på, men vi syntes nu bedre om vores eget, heldigvis. Mens vi stod og talte med dem begyndte det at regne lidt. Vi besluttede derfor hurtigt, at vi måtte have en kop kaffe til det stoppede. Der lå en meget hyggelig restaurant overfor deres hotel som hed chili grill. Der havde de andre danskere spist dagen før og kunne virkelig anbefale det. Derfor aftalte vi at skulle spise der til aften. Da regnen stoppede gik vi en times tid, hen og kiggede ved abe skoven og rundt i området og kiggede på lokale huse. Det er meget anderledes end hvad vi har set i Thailand. Meget meget rent bla. De lokale bor i små “byer” inde bagved nogle meget flotte porte, som er dekoreret med figurer og statuer. Det hele ligner noget fra Indiana Jones filmene, meget inka agtigt. Utrolig flot og fascinerende. Omkring kl 20 gik vi hen for at spis. Restauranten var helt fyldt og vi var heldige at få bord. Mange gæster efter os blev afvist. Det lovede godt. Desværre sad vi og ventede næsten 1 1/2 time på maden og den var ikke særlig god. Øv en trist oplevelse. De kunne åbenbart ikke rigtig klare alle de gæster. Klokken 22.30 var vi hjemme og i seng.

Skriv et svar