Fredag d. 28. Oktober – shopping

Hold op en dejlig søvn vi fik. Sov også længe og vågnede først kl 9.15. Total panik, morgenmad var inden kl 10! Og den havde vi set frem til. Afsted med os og vi sad klar 15 minutter senere. Stolen blev holdt for os og vi følte os meget fine. Vi kunne bestille hvad vi ville, så Brian bestilte pocheret æg og to kaffe latter. Selve buffeten er nok omkring 20 meter lang med alt muligt forskelligt. Hold op et slaraffenland :-). Og selvfølgelig fik vi spist lidt for meget. 

Vi pakkede vasketøjet igen og gik ud i byen for at finde et sted at få det ordnet. Vi kom forbi et lille homestay ikke langt herfra. De ville gerne vaske det og det kostede 15.000 rupiah pr kg, men vi havde kun 1,8 kg. Vi kan hente det imogen tidlig. Så var vi klar til shopping og vi gik ned i de hyggelige gader vi kom igennem dagen før. Vi fik købt nogle sjove rygsække, en taske og mobilpung. Og en sharon som Susan havde set nogle turister havde på Gili. Vi er stadig ikke gode til at prutte om priserne, men hun ville have 120.000 og vi fik den for 50.000 rupiah. Det er sikkert stadig for dyrt, men en ok pris for os. Da vi næsten var nede ved abeskoven, kunne vi ligeså godt gå over og købe de hørbukser som den lille butik havde lovet at få hjem til Brian. De kunne straks genkende os og beklagede meget, at de ikke havde fået dem endnu. De kom nok i morge. Brian prøvede en anden skjorte og den skulle han også have. Vi aftalte med dem, at de ville komme med begge dele på vores hotel, når de fik bukserne. De fik mail og ville skrive til os. Dejlig med så søde mennesker. Tilbage gik vi ind på den økologiske vegetariske cafe vi havde været på dagen før. Vi bestilte kaffe og bær milkshake. Og avokado feta lime buchetta og kartoffel majs kokos kugler. Det hele smagte fantastisk – er vi mod ved at blive sådanne vegetar freaks? Tror det nu ikke, men godt er det og vi elsker det. Desværre var vi alt for mætte til at spise deres rødbede chokolade brownie, så det bliver vi nød til at prøve en af dagene!  

Efter et velfortjent hvil var vi tilbage på vejene og kiggede efter ting vi gerne ville købe. Susan fandt noget bambus tøj, bukser og t-shirts, men alle de bluser Brian gerne ville have, var der ikke i den rigtige størrelse. Øv, vi må lede videre. Men efterhåndende var luften gået lidt af ballonen, Brian var træt og klokken var 18. Vi gik på hotellet, slappede af og tog et langt bad. Nogle timer senere gik vi ned for at få massage, men alle steder vi havde set tidligere var lukket. De fleste butikker lukker også kl. 20, det er vi jo ikke vant til. Vi fandt endelig et sted, men så skulle vi vente i 30 min., det ville vi ikke for så kunne vi ikke spise bagefter, da mange køkkener lukker kl 21-21.30. Så ingen massage til os. Vi mødte det søde par som har butikken hvor vi var tidligere på dagen for at købe bukser til Brian. De sad os spiste og vinkede og vinkede til os. Sjovt, at se dem. Der var nyt om tøjet, de kommer og afleverer det til os på mandag, det er jo fint. Han bliver bare så lækker :-). Nå, men så blev det spisetid. Vi spiste på en lille restaurant på en lill vej. Dejlig mad, men Brian var virkelig træt både i hovedet og kroppen, så vi skulle bare have det overstået og så hjem i seng. Vi slukkede lyset kl. 23. 

Skriv et svar