Mandag,Tirsdag og Onsdag 6.-8.marts

Efter massagen gik vi hen og spiste på vores ynglings restaurant. Først fik vi en gang forårsruller og bagefter fik Mogens en Calzone pizza og jeg fik noget kylling i sur sød sauce. Bagefter gik vi bare hjem og slappede af, til vi skulle i seng.

Tirsdag den 7. Marts.
I dag gik vi ud til det nye BluPort center, og gik rundt derude et par timer. På vejen hjem gik vi ind i Market Village og fik en kop kaffe og en Breschel kringle til. Så var vi henne i supermarkedet og købe noget yoghurt, nogle bananer og lidt mælk, inden vi gik hjem og spiste lidt frokost. Så lagde vi os henne ved poolen et par timer, indtil vi gik hjem og drak vi en kop kaffe.
Så sad vi bare ude på terrassen og kiggede lidt på telefonerne, g jeg fik hæklet lidt, og så var det efterhånden blevet tid til at gå i bad, og blive gjort i stand.
Vi var lige inde og få en gang fodmassage her ved siden af hotellet, inden vi hentede det vasketøj, som vi havde afleveret dagen før.
Bagefter gik vi hen til vores sædvanlige restaurant og spiste chicken,cheese tapas, Panangkylling og stegte grøntsager med kylling.
Så gik vi hjem og slappede mere af, og fik tømt vores Whisky, som vi drak med cola, og så var den dag omme.

Onsdag den 8. Marts.
I dag gad vi ikke gå hen og spise den samme slags morgenmad, som vi nu efterhånden her spist i 3 uger. Så Mogens sørgede for morgenmad, da jeg kom hjem fra min morgentur. Vi havde youghurt, lidt ost og marmelade, samt noget lidt mørkere brød, og selvfølgelig kaffe. Så det var helt OK.
Bagefter gik vi igen ind til byen og gik lidt rundt, fik en kop kaffe og en snak med et andet dansk ægtepar, der sad på den cafe, vi gik ind på.
Damen fortalte, at der lå en garnbutik lige henne i sidegaden, ved siden af cafeen. Så der måtte jeg jo hen og se på garn. (Jeg købte også noget). Så gik vi hjem og da klokken efterhånden var blevet omkring 13:00 Spiste vi lidt frokost, og gik så hen til poolen og lå et par timer.
Så drak vi en kop eftermiddagskaffe, og begyndte så, så småt at pakke, da vi jo skal videre til Bangkok i morgen. Vi har bestilt en taxa til at køre os til Hotellet i Bangkok. Den skulle gerne hente os kl. 11:00. Det koster 2000 Bath, men det er ikke meget mere, end hvad vi ellers skule give, hvis vi ville med bussen. Bussen kører ikke herinde fra buen mere, så man bliver nødt til at tage en taxa ud til busstationen, og når man så kommer til Bangkok, skal man jo også have en taxa fra lufthavnen til hotellet, så da vi fik at vide, at vi kunne køre direkte fra vores nuværende hotel til det andet hotel for 2000 bath, besluttede vi at gøre det. Sidste år betalte vi 3500 Bath, for at køre fra Lufthavnen til Hua Hin.
Nu vil vi til at gå i bad, og bagefter gå over til Family Massage og få den sidste oliemassage her i Hua Hin.

Skriv et svar