Sikken en nat …

31. Oktober

Det blev ikke til meget søvn for Susan. Hun havde det meget skidt og havde stadig svært ved at holde noget i sig. Det var en lang nat. Vi prøvede at få lidt morgenmad, det blev ikke til meget, men det blev til gengæld nede i maven. Men dagen gik på vores store og dejlige terrasse og ind imellem også i sengen, når Brian gik i byen for at hente vand, yakult, energidrik og kiks. Om aften prøvede Susan at ringe til Arne, men fik ikke talt med ham. Og bagefter gik vi ned på stranden og spiste lidt mad. Susan fik fish and chips og Brian holdt den vegetariske stil med græskar gnocci. Vi gik en lille tur på stranden. Og så var energien også brugt og vi gik tilbage, så sidste afsnit af sygeplejeskolen og sagde godnat. Nu håber vi, at vi begge er friske i morgen, så vi kan nyde de sidste dage vi har på Gili Air.

Skriv et svar