2 skridt frem og 1 tilbage…

3. November 2022

Susan’s tilstand bliver heldigvis stadig, men langsom bedre. Så efter morgenmaden fik vi booket færge billetter til Bali, inden vi gik en tur rundt om øen. Vi fik igen kigget lidt på Bali bådene, hilst på Blacky, og et smut inde på Coco Republic for at hilse og sige farvel, til Julie, Rasmus og deres lille søn Ebbe. De skal være afsted i 8 måneder, og vi er næsten ikke misundelige🤩🤗. Vi fortsatte ned til Pituq for at holde pitstop, men de åbne først sent idag, så istedet gik vi på Pachamam og fik sagt farvel til den🥰

Brian blev pludselig meget træt, og syntes det var en lang tur tilbage til hotellet, måske han havde fået for meget sol🤔? Det var ihvertfald en meget varm dag, så vi kom tilbage på terrassen, svalede ned og fik en lur.

Aftenen var, same same, endnu en engang tilbragt flydende i en sækkestol, nyde endnu en smuk solnedgang,. Det er ikke til at forstå det snart er slut, og hverdagen snart kalder😢🥶. Menuen idag var Mowies lækre Tun burger, med fritter og wasabi mayo i sorte boller bagt med bambus kul. Uhmmm, og godnat.

Morgenmad på Mowies 🤗
  • Camera: FC3582
  • Caption: default
  • Taken: 2 november, 2022

Skriv et svar