Mandag den 11, marts

Mandag den 11.

Jeg stod op ved syvtiden. Da jeg havde gjort mig i stand, vaskede jeg lidt tøj og hængte det udenfor. Mogens stod op ved halv otte – ottetiden, og er nu ved at lave morgenmaden parat til os.

Efter morgenmaden lagde vi os ud i haven. Det var ellers meningen, at vi skulle have været ude og gå tur, men da solen skinnede, synes vi, at vi hellere måtte nyde den medens den var her. Så først ved femtiden gik vi over til Lidl og tilbage igen.

Nu er klokken 20:20 hernede. Vi har lige spist, først lidt brød og humus, og derefter noget kyllinge snitzel med pasta til. Det er lidt svært at lave mad her, for kogepladerne er meget langsomme. Da jeg satte vand over til pastaen, tog jeg varmt vand fra hanen, og det er meget varmt, men alligevel varede det næsten en halv time inden det kogte, så jeg kunne putte pastaen i, og den ene af kogepladerne kan man godt glemme at bruge, for der er næsten ingen varme på. Jg fortalte det eller til Gloria i morges, og også at der var noget galt med lofts lyset i soveværelset, og ham gartneren var her og så på det, og han fik da også lavet lyset i soveværelset, men kogepladerne virker i hvert fald ikke, så jeg må have fat i Gloria igen, for dem kan jeg ikke leve med i 4 uger.

Vejret har ellers været dejligt igen i dag, Masser og sol og dejligt varmt, men dog med lidt skyer ind imellem, men her til aften er det koldt. Så vi har måttet krybe indendørs, da vi skulle spise, for det var for koldt udenfor. Det har også blæst en hel del, og vinden er rimelig kold, når solen ikke er fremme mere.

 

Skriv et svar