Søndag den 10.

Søndag den 10. marts

Nej hvor har jeg sover dejligt i nat. Jeg har godt nok været oppe og tisse et par gange, men følte mig alligevel udhvilet, så jeg stod op (klokken er omkring 7) og har lige fået skrevet lidt dagbog og slået den op på Brians hjemmeside. Og tænk en gang, jeg tror at det lykkedes. Nu er klokken blevet lidt over halv ni, og Mogens er også kommet op, så nu skal vi til at lave noget kaffe og morgenmad parat, så vi kan komme udenfor og nyde det.

I dag har vi bare slappet af hele dagen. Ligget ved poolen og siddet på terrassen. Vejret har været godt, med en del sol, men også med skyer indimellem. I løbet af eftermiddagen gik jeg lige en tur over i Spar, og købte et par flasker vin, en ouzo og noget saftevand, og et par andre ting, som vi ikke havde fået købt dagen i forvejen.

Vi spiste hjemme. Vi fik forårsruller stegt på panden, og dertil en salat af tomater og agurk og løg, og pandebrød. Jeg havde taget opskrifter med hjemmefra på pandebrød, både en med gær og en med bagepulver, og så havde jeg også tager lidt tørgær og noget bagepulver med, så nu kan vi bage pandebrød, når vi synes vi skal have lidt frisk brød. Det smager faktisk meget godt.

Da vi havde spist og ryddet op efter maden, gik vi en tur. Hen til Tropical Centeret og op til hovedgaden og et stykke ned af den, inden vi drejede af og gik hen mod vores egen gade. Tilbage igen satte vi os lidt ud på terrassen med en rom og cola, inden vi gik i seng ved halv elleve – ellevetiden.

Skriv et svar