Torsdag den 14.

Gran Canaria 009 Gran Canaria 010 Torsdag den 14. marts

Igen i dag dejligt vejr, men også lidt blæsende. Vi spiste morgenmad ude på terrassen, og bagefter gik vi en lang tur

Vi var tilbage ved et tiden og lagde os så ud i haven. Det er egentlig for dårligt, at vi overhovedet ikke har været ved stranden endnu. Det vil sige, vi gik jo forbi forleden dag, og vi så også, at nordmændene, som vi altid møder hernede, var der, men vi var ikke nede og hilse på dem.

Ved femtiden var jeg lige ovre og handle lidt, i det supermarked der før i tiden, lå ned i hullet, men som nu er komme op på gadeplan.

Da solen gik væk, blev det temmelig koldt, så vi måtte tage bordet indenfor, og sidde inde og spise. Lidt senere var vi inde hos naboerne (Karin og Bente) og fik pandekager. Så sad vi derinde og hyggede os til omkring klokken elleve, hvor vi så gik ind til os selv og i seng. Med meget fyldte maver.(ikke særligt sundt).

 

2 tanker om “Torsdag den 14.”

Skriv et svar