Fredag den 15. marts

Vejret startede med at være helt overskyet, men ved ti-tiden kom solen frem, og så var det dejligt hele dagen.

Vi gik en lille tur efter morgenmaden, og lagde os bagefter ud i haven og nød solen. Hen på aftenen blev det, som sædvanligt lidt køligere, så vi flyttede bordet ind i døråbningen og sad så der og spiste.

Efter maden gik vi en tur hen i Metro Centeret, men der er de fleste butikker nu lukkede. Der var spærret ned til underetagerne og på halvdelen af den øverste etage var alle butikker lukkede.

Da vi kom tilbage, satte vi os ud på terrassen og spiste vore dessert, som bestod af en appelsin og en banan. Det var lige som om, at det var blevet lidt lunere, så der var dejligt at sidde. Dog med en langærmet bluse på.

Bagefter fik vi lige en rom og cola.

Medens vi sad der, kom Bente ind til os, og sagde at vi skulle smage en Doodley likør, som hende og Karin havde fået, af dem der havde boet i den lejlighed, som vi nu bor i. Karin og Bente havde Ulla og Peter på besøg, men spurgte så os, om vi ikke også kom ind til dem.

Det gjorde vi så, og så sad vi seks der på terrassen og hyggede os lige til klokken var halv et. Vi håber ikke, at vi larmede for meget. Vi prøvede at være stille, men når man griner meget, kan det jo godt være irriterende for alle de andre. Men der var nu ikke nogen der klagede, og det var en rigtig hyggelig aften.

Skriv et svar