Søndag den 17. marts (Sct. Patricks Day)

Søndag, den 17. marts

Vejret var igen i dag solrigt, med lidt skyer ind i mellem, og meget blæsende. Og når solen ikke lige var fremme, var vinden kølig.

Det har været en rigtig dovnedag i dag. Vi har været i haven hele dagen, og først efter at vi havde spist aftensmad, gik vi en tur. Og det var endda kun en kort tur. Vi gik hen til de irske pubber, og stod lidt der og ville høre på underholdningen, men det var taler de var i gang med. Pludselig blev der dog fyret en masse fyrværkeri af, oppe fra taget på et af hotellerne, der lå ved siden af pubberne. Der var ret meget fyrværkeri og det var flot.

Da det var slut gik vi lidt videre ned gennem byen til centrene. Vi var ikke inde i centrene, men drejede bare af og gik af hovedgaden tilbage til hotellet. Så det var bare en kort tur. Så satte vi os udenfor og sad og hyggede os ,ed en rom og cola, indtil vi gik i seng klokken lidt over ti, og det var så den dag.

Skriv et svar