Mandag den 18. marts

Billede 010 Billede 012 Billede 022 Billede 029 Mandag den 18. marts

I dag var der meget skyet da vi stod op.

Vi havde inviteret Bente og Karin på eftermiddagskaffe med kage til kl. 16.00, og vi ville også have inviteret Ulla og Peter, men de skulle til Porto Rico, og besøge en kusine til Ulla fortalte Bente. Så da vi havde fået spist morgenmad og ryddet op efter dette, gik vi ud og handlede i Lidl og i det store lokale supermarked. De har godt nok også kager i Lidl, men ikke så spændende, som dem ovre i det lokale supermarked.

På hjemvejen begyndte solen så småt at komme frem, men der var mange skyer. Først ved to tiden var der længere mellem skyerne, så Bente havde ikke bestilt andet, end at brokke sig over, at solen ikke var der, for hun skulle have så meget sol som muligt, inden hende og Karin skal hjem på onsdag. Men der ved totiden blev det rigtigt dejligt, med en brændende varm sol og noget blæst til at kunne holde det ud. Så vi lå på sol sengene og fladede ud i et par timer.

Da klokken var omkring halv fire, gik jeg lige ind og vaskede lidt tøj, og satte vand over til kaffe, for selv om vi havde fået nye kogeplader, er de ekstremt langsomme om at varme op, men det er OK, når bare man ved det.

Så fik vi dækket bord og klokken fire kom Bente og Karin så. Vi hyggede os med kaffe og kage, men kagen var alt for stor til kun os fire, så da Lene og Knud kom forbi for at gå op, fik de også lige et stykke kage og en lille likør, inden de gik op. Lidt senere kom Ulla og Peter hjem, og så kom de ned, Ulla med et glas vin og resten af flasken, og Peter med en kop, så han kunne få en kop kaffe, og begge fik et stykke kage. Kai kom også lige forbi, da han havde været henne og sætte deres sol senge på plads, og så fik han resten af kagen med sig,

Så da vi var færdige med kaffen, drak vi alle noget vin udtagen Peter, som hellere ville have en øl. Så det fik han. Og så sad vi og hyggede os lige indtil klokken var blevet otte. Så gik Karin og Bente ind og Ulla og Peter gik op.

Så fik Mogens og jeg lige klaret opvasken, og bagefter ristede Mogens et par stykker brød, som vi spiste med nogle store rejer på. Dem havde vi også købt i det store lokale supermarked. Mens vi sad og pillede rejerne, fik vi selvfølgelig besøg af Lucia. Den duft fra rejerne kunne hun jo ikke står for, selv om hun havde været udenfor hotellet og fået mad, af damen som altid kommer og fodrer kattene, og Lucia havde også fået både mælk og lidt kyllingekød inde hos Karin. Men selvfølgelig fik han da også lige et par rejer, så hun måtte da efterhånden være godt mæt, men hun blev troligt siddende lige indtil vi både havde fået spist færdigt og vasket op igen, og lukkede dørene for at gå en lille tur.

Da vi kom tilbage igen, kom Lucia igen med det samme, men nu var det slut. Ikke mere mad i dag.

Vi satte os lige lidt ud på terrassen med et glas SAFTEVAND, og sad der til vi gik i seng ved halv elleve tiden.

 

Skriv et svar