Torsdag den 21. marts

Torsdag den 21. marts

Igen i dag startede vejret med sol fra en skyfri himmel, og det holdt faktisk hele dagen. Der kom kun et par få enkelte små skyer, og kun en enkelt eller to skyggede for solen, så det har været en meget varm dag.

Vi skulle jo sende Ulla og Peter hjemad, så dem var vi lige ude og sige farvel til. De skulle hentes klokken ti, og bussen var der ca. kvarter over ti, så det var fint nok.

Så var vi ellers i haven det meste af dagen. Ind i mellem måtte jeg trække ind i skyggen, for solen var meget brændende.

Ved femtiden måtte vi lige ud og røre os lidt, så vi gik ud til Maspalomas, og var lige henne og se i det center, hvor vi gik til træning for nogle år siden. Der var næsten ingen butikker i centeret mere, men ca. halvdelen af centeret var også halvtomt allerede, medens vi kom der.

På vejen tilbage var vi lige inde og købe nogle appelsiner, så da vi var kommet hjem til hotellet, havde vi også gået i ca. to timer, og det var næsten blevet mørkt.

Mogens syntes han trængte til et bad, så han gik i bad medens jeg lavede mad. Vi havde taget noget fisk ud fra fryseren, så det stegte jeg, og så fik vi kanariske kartofler og lidt salat til. Først havde vi fået lidt brød med humus og tzatziki.

Da vi havde spist, gik jeg i bad, medens Mogens vaskede op, og bagefter gik vi en lille tur.

Så satta vi os ud på terrassen. Det var noget lunere end de foregående afterner. Her sad vi og fik en rom og cola, og ventede på at Gitte og Leo skulle ankomme. Gitte havde godt nok sagt, at det blev sent inden de kom, og klokken var også næsten halv elleve, inden de var der. Men vi fik da lige hilst på dem, inden vi gik i seng.

Skriv et svar