Fredag den 22. marts

Dejligt solrigt vejr fra morgenstunden. Så igen i dag slappede vi bare af og dasede i haven. Ved femtiden gik vi en tur, og var også henne i en butik og købe en bikini for Ruth. Jeg havde købt en rød bikini der, for en uges tid siden, og Ruth havde købet en magen til i turkis sidste år, og ville så gerne have en mere, men nu var den model ikke mere i den butik hvor hun havde købt sin, så jeg havde lovet hende, at næste gang vi kom forbi den butik, hvor jeg havde købt min, skulle jeg nok købe en med til hende. Ruth og Kai går ikke så langt, for det kan Kai ikke, og han vil vist ikke have, at Ruth selv går, og butikken ligger ikke godt stykke væk fra hotellet. Bikinien var kun i rød og sort, og hun ville helst have en rød, så det har jeg købt til hende. Jeg har også købt en i sort  (de koster nemlig kun 11,80 EURO), så nu bruger jeg bare kun den sorte den næste uges tid, indtil hun er rejst hjem igen.

Tilbage på hotellet satte vi os lige ud, og fik en rom og cola, og far kiggede lidt på computeren og jeg gættede lidt kryds og tværs. Så spiste vi ved halv otte tiden (lidt tidligt, men vi havde ikke spist frokost). Vi fik noget kylling med kanariske kartofler og en rest salat fra i går.

Bagefter gik vi en lille tur, bare hen til Tropical Centeret, (ikke igennem det), og så op til hovedgaden, og hen til spar, hvor vi var inde og købe noget saftevand og en citron, og derfra hjem igen.

Så satte vi os igen ud på terrassen en times tid, far med computeren og jeg med krydsord, inden vi gik i seng.

Skriv et svar