Mandag den 25. marts

Fiskehejre
Fiskehejre

 

Maspalomas 019 Maspalomas 021 Maspalomas 012

Vejret så lidt blandet ud, som om det ikke viste, om det skulle blive sol eller overskyet. Så vi bestemte os for , at gå en lang tur efter morgenmaden.

Vi gik hen til Jumbo Centret og igennem og videre ned til den store bakke til Maspalomas. Så gik vi ned af bakken og ud til Holiday World og videre over til den store park der ligger lidt længere henne. Der er så flot i parken. En masse blomster og en masse fugle i et lille vandløb. Efter at have gået en runde i parken gik vi over til en stor vej, som førte hjemad igen. Så stoppede vi lige ved en Cafe og fik en lille kop kaffe med mælk. Det var en god kop kaffe.

Da vi kom dertil, hvor der holdes marked om lørdagen, var vi lige inde for at ville købe en vand, men medens Mogens lige skulle på toilettet, gik jeg hen og så på sko. Jeg fandt et par sandaler, som jeg godt kunne tænke mig, og for en gangs skyld, var de også i mit nummer, så dem måtte jeg have.

Nede omkring Eurospar, gik Mogens lige ind i det store lokale supermarked, og købte en flutes til aftensmaden medens jeg lige var på toilettet. Hjemme igen viste skridttælleren på omkring 16. – 17.000 skridt, så det var da meget godt. Og det havde været en dejlig tur.

Efterhånden havde vejret også bestemt sig for sol, så vi lagde os ud i haven. Så kom der mand, som bor i nr. 10, ned med en flaske Enkelt , og spurgte, om vi ikke havde lyst til sådan en lille en, og da det jo lige er vores hofmærke, sagde vi selvfølgelig ja tak. Manden, jeg ikke ved hvad han hedder, men vi har mødt ham og hans kone hernede for et par år siden, havde fødselsdag. Det var kun os, der sagde ja tak, alle de andre i haven sagde nej tak. Men så skålede vi lige tillykke med ham, inden han gik op igen.

Vi lå derude til ved seks tiden, så begyndte det at blive køligt, så vi måtte have lidt mere tøj på. Til aftenmad skulle vi bare have nogle pastaskruer, og nogle rejer og krabbekød, som jeg varmede på panden, i lidt olie med masse af små hvidløgsskiver i. Det smagte faktisk meget godt, og var nem mad.

Efter maden gik vi en lille tur. Henne i Tropiclal Centeret var vi lige inde og købe en trøje til Mogens, og på tilbagevejen op gennem hovedgaden, var vi inde i et parfumeri, hvor de har mange andre ting end parfume. Så de gik vi lige lidt og så på hvad de havde, inden vi gik tilbage på hotellet. Nu havde vinden lagt sig, så der var dejligt at sidde ude på terrassen. Vi spiste en lille youghurt med kokos, og drak et glas saftevand til vores piller, inden vi gik i seng ved 22:30 tiden.

En tanke om “Mandag den 25. marts”

Skriv et svar