Torsdag den 28. marts

I dag er det Mogens’ fødselsdag, hurra – hurra – hurra. Men det er temmelig skyet hernede, og der er ikke meget udsigt til sol.

Jeg stod op klokken halv syv, for i dag var det jo mig, der skulle sørge for morgenmaden. Normalt er det jo ellers Mogens, der står for den.

Jeg fik dækket bord, og gjort parat, lige til at tænde for vandet til æggene og tænde for kaffemaskinen, så alt var klart til, når Mogens ville stå op. Så kunne jeg lige få skrevet lidt dagbog inden, så det var jo meget praktisk. Han stod faktisk allerede op klokken lidt i otte, så det var kun lige, at jeg nåede dagbogen.

Vi sad lidt længe og hyggede os med morgenmaden, Jeg havde ingen gaver til ham, for det ville hen ikke have, men på vejen herned i flyveren, fik han et nyt ur, for remmen (kæden) på det ur han havde med, var ved at gå i stykker, så han var bange for at tabe det. Og forleden dag var vi henne og købe en ny trøje til ham henne i Tropical Centeret. Men vi havde da små træ flag, og så kom der en af de andre her fra hotellet, som havde haft fødselsdag i mandags, og satte et flag op i vores parasol. Så det var vældigt fint.

Efter vi havde spist morgenmad og ryddet op, gik vi ud til San Fernando og købte Kager. To store fine kager. Den ene var med chokolade mousse og de smagte begge to godt. Tilbage på hotellet igen, hentede vi sol senge og lagde os ud, men det varede ikke så længe, for så gik solen, og det så lidt truende ud. Så vi turde ikke løbe an på. At vi kunne sidde udenfor og drikke eftermiddagskaffe. Men vi fik nu slet ikke noget regn.

Vi havde inviteret gæster til klokken halv tre, så da klokken var halv to flyttede vi rundt på alle møblerne. Lænestolene og sofabordet satte vi ind i soveværelset og sofaen satte vi hen ud mod køkkenet, og så lånte vi to borde, og satte dem op indenfor sammen med vores eget bord, og sådan fik vi plads til tolv mennesker indenfor. Det gik helt fint og vi havde et par hyggelige timer indtil ved seks tiden. Så gik alle hver til sit, og vi fik ryddet op og sat møblerne på plads, og så trængte vi, til at komme lidt ud og røre os, efter alt det kage og guf.

Så vi gik en tur ud ag strandpromenaden, og ud til enden af butikkerne og restauranterne og tilbage igen og hen til Tropical Centeret og så hjem. Så havde vi da rørt os lidt, for vi havde jo også være i Fernando om formiddagen.

Så spiste vi et stykke brød med rejer og krabbekød, som jeg vendt på panden, sammen med noget hvidløg i skiver og noget rød peber. Vi var jo ikke så sultne efter at have spist kage.

Så sad vi lidt ude på terrassen, men vi var begge ret trætte, så vi gik allerede i seng, da klokken var lidt i ti.

 

Skriv et svar