Mandag den 1. april

Diverse 033 Diverse 030 Diverse 029 Diverse 025 Igen startede dagen med sol fra en skyfri himmel. Vi ville gå ud til fyrtårnet i dag, så da vi havde spist morgenmad, drog vi af sted.

Vi gik langs stranden hele vejen, og vi var heldige, for det var lavvandet, så man kunne gå langs stranden hele vejen. Nogle af de andre, der har gået turen i går, har måttet gå op i sandbankerne for at komme helt ud. Vi holdt en pause derude og satte os og fik en kop kaffe. Bagefter gik vi langs floden (men der er ikke vand i floden) ud forbi Faro2 centeret og videre forbi Holiday World, helt ud til brandstationen og videre til Fernando, hvor vi så lige var inde i supermarkedet og købe noget youghurt, brød og ost, og så videre tilbage til hotellet. Så var vores ben godt nok også trætte, så vi spiste lige en sammenklappet mad, og lagde os så på en solseng og slappede af. Men efter en times tid blev det helt overskyet, og så var der ikke mere sol den dag.

Så satte vi os op og fik en kop kaffe og senere en rom og cola,. Mogens så lidt på computeren og jeg strikkede lidt, og gættede lidt sudoku. Ved sekstiden gik vi i bad, og bagefter måtte vi lige gå over i supermarkedet (det nærmeste) og købe nogen vand, for vi var helt udgået for vand. Så sad vi igen lidt udenfor, indtil vi spiste ved ottetiden. Vi fik tomatsalt og ristet torskerogn. Torskerognen var en dåse , vi havde fået af Ruth, da de tog hjem.

Bagefter gik vi en lille tur ned til Tropicalcenteret, hvor vi stod lidt og så på noget optræden. Det var fire piger der dansede mavedans, og det så meget godt ud. Så gik vi hjem igen og satte os på terrassen, og fik resten af vores rødvin fra aftensmaden, men da vi var trætte, gik vi i seng allerede klokken 22. Min skridttæller stod da på lidt over 29.000 skridt, og det kunne godt mærkes i benene.

  • Camera: DMC-S3
  • Taken: 1 april, 2013
  • Flash fired: no
  • Focal length: 20mm
  • ISO: 100
  • Shutter speed: 1/320s

Skriv et svar