Søndag den 31. marts

Om vejret kan vi kun sige do do. Sol fra morgen til aften.

Da det jo er søndag gik vi igen ned og så og hørte den tyske underholdning for enden af strandpromenaden. Annie og Freddy kom også derned, og Gitte og Leo kan også derned. Annie og Freddy gik da klokken var lidt i et, for da kunne de ikke holde til at sidde på den hårde stenbænk, vi havde sat os på. Vi gik ikke så længe efter, for der var de færdige med at synge, og begyndte så at udtrække noget lotteri, som de havde gået og solgt. På vejen tilbage var vi inde på en cafe, hvor Mogens fik en kop kaffe, og jeg fik en milk shake.

Så lagde vi os ud i solen i haven og slappede af. Jeg smurte lige en sammenklappet mad, som vi spiste, og senere lavede Mogens eftermiddagskaffe til os, og ved sekstiden fik vi en rom og cola, inden vi gik i bad. Vi havde nem aftensmad, for det var bare rester fra i fredags, og så havde jeg lavet dej til pandebrød, så det var nemt nok. Vi fik også en bagt kartoffel ovre fra Gitte og Leo, som vi delte. Den smagte godt.

Da vi havde spist, gik vi en lille tur hen ad hovedgaden, ned til centrene, og derfra ned ad strandpromenaden hjem.

Så satte vi os ud på terrassen, og hyggede os, indtil vi gik i seng.

Skriv et svar