Tirsdag den 2. april

Diverse 100 Diverse 099 Diverse 094 Diverse 089

I dag skal vi på rundtur på øen. Rundt omkring i byen ligger der pjecer fra noget der hedder Gran Canaria Guide, med tilbud på forskellige ture til 8 Euro pr. person. Man skal så ind og høre noget om uld produkter undervejs. Man behøver ikke tilmelde sig, man skal bare stille sig op på et af de opsamlingspunkter, der står i brochuren, og have brochuren i hånden. Annie og Freddy ville også med, så vi havde aftalt, at vi kom ned til Bourne Aires, så vi var sikre på, at komme med samme bus. Vi kunne ellers også være blevet samlet om henne ved Tropical Centeret.

Så vi stod tidligt op, og spiste lidt morgenmad, og gik så hjemmefra lidt over otte. Vi skulle blive hentet ved Jumbo Centeret kl. 8:57, men vi ville være i god tid. Det var vi også, for klokken var ikke engang halv otte, da vi kom hen til Bourne  Aires. Men så satte vi os bare i lobbyen og læste Dag og Natt, som er en gratis skandinavisk avis, om hvad der sker her på øen. Det varede ikke længe inden Annie og Freddy også kom, og så gik vi hen til Jumbo. Det varede dog længe inden bussen kom, for den var åbenbart forsinket i ca. 20 minutter.

Vi blev først kørt ud til parkeringspladsen ved Faro2. Her skulle vi så betale de 8 Euro pr. person. Der var to busser og vi skulle så skifte bus, for de samlede alle de finske gæster i en bus, og norske, svenske og danske i en anden bus. Så blev vi kørt til Vecindario, hvor vi skulle have demonstreret uldtøjet. Der var top madrasser, dyner og hovedpuder, og de solgte også madrasser. Det var en svensker der fortalte om varerne, men de var produceret i Tyskland. Her fik vi så juice og vand, medens han fortalte, og bagefter en sandwich og noget rødvin. Så havde han også nogle småting i uld, som man kunne køber, der var stolehynder, hjemmesko og støvler og en bælte til ømme steder.

Derfra kørte vi videre op forbi Las Palma, og derefter over mod vestkysten gennem en masse hårnålesving til byen San Nicolas. Vi kørte igennem 365 sving fortalte guiden, så det var mange. I San Nicolas gik vi rundt en halv times tid,  men  nåede dog også lige en lille kop kaffe. Så kørte vi videre til en kaktusplantage, hvor man kunne få serveret en kartoffel/grøntsagssuppe til 5 euro, og en Lo bomba til 4 euro. Vi tog Lo bombaen og en bolle til. Så gik vi lidt rundt og så på alle kaktusserne og der var også nogle æsler, høns og påfugle. Der var rigtigt flot.

Derefter kørte vi gennem et vulkansk landskab og havde et lille stop ved regnbuebjerget, hvor vi lige kunne fotografere bjerget med de forskellige farver. Så gik turen hjemad, hvor vi først satte nogen af i Puerto Rico, derefter i San Augustin og så stod vi af ved Tropical, medens Annie og Freddy kørte videre. Vi var hjemme igen ved halv seks – seks tiden.

Solen skinnede stadig, men der kom flere og flere skyer, og det blæste kraftigt. Vores tørrestativ med vaskeføj havde været væltet, så det havde Gitte været ovre og sætte helt ind ved døren på terrassen, så det stod lidt mere fast.

Da vi skulle spise til aften ved halv otte tiden, måtte vi sætte bordet indenfor, for det blæste for meget til, at vi kunne sidde ude. Vi havde dog begge døre stående åbne. Vi var lidt trætte, så vi gik ikke nogen aftentur, og vi gik allerede i seng klokken 22.

  • Camera: DMC-S3
  • Taken: 2 april, 2013
  • Flash fired: no
  • Focal length: 5mm
  • ISO: 100
  • Shutter speed: 1/200s

Skriv et svar