Onsdag den 3. april

Diverse 134

Nu har vi kun 3 hele dage tilbage, så den vil vi bruge til ren afslapning og solbadning. Men selv om vi har haft en dejlig ferie, glæder jeg mig nu også til at komme hjem igen til børn, svigerbørn og børnebørn. Men kan godt undvære sne og kulde.

 

I dag skulle vi sige farvel til Christian og Amalie (Gitte og Leos søn og svigerdatter). Gitte og Leo skulle køre dem i lufthavnen klokken 9:00, så selv om vi ikke var helt færdige med morgenmaden, gik vi lige ud og vinkede farvel til dem, da de kørte. Lidt i ti gik vi igen ud og vinkede farvel til Birthe og Helweg. Et par som vi boede ved siden af for tre – fire år siden. Så kom Gitte og Leo tilbage og fik så pakket de sidste af deres ind i bilen, og så sagde vi lige farvel til dem, inden de kørte videre til Amadores, hvor de så skal være en uge. Så lagde vi os ud i haven, men efter et par timer blev det helt overskyet.

 

Så gik vi ind og tog noget mere tøj på, og gik en tur ud til Fernando og tilbage igen. Så lagde vi os udenfor igen, for solen var kommet tilbage i mellemtiden og strålede nu fra en næsten skyfri himmel. Meeeen, igen efter et par timer skyede det til, så igen gik vi ind og tog mere tøj på, og gik igen en tur. Denne gang ud til centeret i San Augustin. Her var vi inde i tre forskellige supermarkeder, for at se, om vi kunne finde noget tzatziki, men det kunne vi ikke. Så gik vi ind på en græsk restaurant og spurgte, om vi kunne købe noget tzatziki som take away. Det kunne vi godt, så vi fik vores tzatziki, og den var god. Det blæste meget medens vi gik, men da vi var tilbage, skinnede solen igen og det blæste ikke hele tiden, men der kom nogle ordentlige vindstød ind i mellem. Vi satte os udenfor og fik en rom og cola.

 

Senere gik vi bad og lavede mad, som bestod af canariske kartofler og resten af det krabbekød, vi havde, som jeg ristede sammen med hvidløgsskiver og rød peber. Vi fik selvfølgelig tzatziki til forret, sammen med noget mørkt brød.

 

Da vi havde spist og vasket op, gik vi en tur ned til strandpromenaden, og ud til rundingen, hvor faldskærmene lander, og tilbage igen. Og som sædvanligt satte vi os ud på terrassen en halvanden times tid, inden vi gik i seng.

 

 

En tanke om “Onsdag den 3. april”

Skriv et svar