5. Oktober

Så er vi ankommet til Bangkok. Vi landede kl. 05:33. Det regnede kraftigt, da vi landede, men da vi kom ud af lufthavnen, efter at have fået vore kufferter, som kom lige da vi var kommet ned til bagagebåndet, var det holdt op. På vej til hotellet i taxaen, så det også ud til at lysne.
Da vi ankom til hotellet fik vi at ide, at værelset først var booket fra kl. 14:00, men at vi kunne få et tidligt booket værelse mod at betale 100B pr. Time. Det valgte vi at gøre.
Da vi havde fået pakket lidt ud, gik vi en lille tur, men næsten alt var lukket, for det var jo stadig meget tidligt. På vej tilbage til hotellet begyndte de forskellige butikker at åbne, og vi gik så lige ind på en cafe og fik en iced coffe moccha, inden vi gik helt hjem og tog os en lille lur.
Nu er klokken så efterhånden blevet omkring 12:30 og vi sidder lige på værelset og drikker en kop kaffe, inden vi skal lidt ud i byen igen.

Da vi var færdige med kaffen, gik vi igen ned til Sukhumit gaden, og næsten helt ud til starten af gaden. Vi ledte efter det lokale butikscenter, som Susan havde fortalt os om, og som vi troede lå på venstre side af Sukhumit, når vi kom fra hotellet. Men vi kunne ikke finde det. Så så vi, at der lå et center på den anden side af gaden, lige der omkring, hvor det skulle ligge, og gik så derover via en gangbro, og vi tror så, at det var det center. Jeg tror det hedder  Food Loft. Der var i hvertfald  mad på 7. etage, og når man gik ind, fik man udleveret et kort, som blev brugt, når man købte noget, og så sklle man gennem en kasse. vejen ud , hvor kortet så blev scannet, og man så betalte samlet for det købte. Vi købte godt nok ikke noget, så vi afleverede bare kortet, da vi kom til kassen.
Så gik vi igennem centeret etager på vejen ned. Vi synes, at centeret var lidt finere end vi havde troet.
Vi købte ikke noget, for vi fandt ingen fishermann trausers, og vi så heller ikke nogle af den slags sko, som Susan har, men til gengæld så vi masser af Sanukker.
På vej tilbage af Sukhumit var vi også inde i Terminal 21. Her var vi inde og få en kop kaffe, og en bolle. Vi havde købt en bolle med græskarkerner og en med noget ovenpå, der lignede rødt savsmuld. Det var åbenbart noget med chili, og den smagte rigtig godt, men lidt stærkt.
Da vi havde drukket vores kaffe og spist vores boller, kørte vi op til øverste etage, og gik så derfra ned gennem centeret. Vi var også lige inde og se toiletterne på et par af etagerne, men vi prøvede ikke at få numsen vasket og tørret.
Vi købte ikke noget i centeret, men på vej ned var vi godt nok blevet trætte i benene, så de sidste etager kiggede vi ikke på så meget. På vejen hjem gik vi ind i et lille minimarket, der ligger lige overfor vores hotel, og købte en flaske Chang, som vi delte efter vi havde taget en lille lur.
Bagefter gik vi en lille tur ned af Soi 18, og tilbage igen, og gik så ind på en restaurent lige ovre på den snden side af vejen. Her fik vi først en forret med stegt æg og ost, og auberginer tror vi. Den delte vi, og bagefter fik Mogens Masaman og jeg fik en kyllingeret med rød carry. Det smagte godt, men mit var også ret stærkt.
Da vi var færdige med at spise, gik vi ned mod Sukhumvit, og var så lige inde på en bar og fik her en Mojito til at sove på. Vi gik tidligt i seng, allerede omkrng kl. 21 – 21:38, for vi var mget trætte.

Skriv et svar