Søndag, den 6. oktober

Søndag den 6. oktober
Vi sov helt til ved ni-tiden. Så længe plejer vi aldrig at sove.
Efter morgenmaden gik vi hen og tog metroen ud til weekend makedet. Det vil sige, vi kom til at stå af 1 station for tidligt, og da vi skulle ud kunne vi ikke få poletten til at virke, så der kom en kontrollør og hjalp os. Han fortalte, at vi kun havde fået en polet til 1 station, og at vi nu skulle tage metroen en station længere, og ved næste station betale for resten af turen. Det gjorde vi så. Vi havde godt nok syntes, at det var meget billigt at køre med metroen, men det var det også stadigvæk, selv om vi skulle betale mere.
Det lykkedes så at finde markedet, og hold da op, hvor er det stort. Vi gik rundt der 3 – 4 timer, og jeg tror ikke engang, at vi har været halvvejs igennem. Men vi fik da købt lidt, bl. korte fischerman trausers. Da vi ikke syntes vi kunne rumme mere, gik vi hen og kørte tilbage med Sky Train, og så gik vi hjem og tog os en kop kaffe. Nu ligger Mogens lige og får sig en morfar, medens jeg skriver dagbog i et tekstdokument, og bander over, at jeg ikke kan få den kopieret over i dagbogen på Brians hjemmeside.

Nu er klokken 21:50 og vi er lige kommet tilbage til hotellet, efter vi har været henne og få en gang dejlig fodmassage og bagefter spist på en restaurent lidt længere henne af gaden. Så nu vil vi bare sidde og slappe lidt af, inden vi pakker det meste sammen, så vi er klar til at tage videre i morgen, når vi har spist morgenmad. Og så er det ved at være tid til at gå i seng, så vi er friske i morgen.

En tanke om “Søndag, den 6. oktober”

  1. I glemmer, at det er frk. Bram som også læser jeres dagbog. Så hvordan er morgenmaden ;-). God og stor? i Behøver altså ikke skrive alt hvad der er, bare om den er fin og god 🙂

Skriv et svar