Torsdag den 10. oktober

Torsdag den 10. oktober

Her til morgen virker tabletten igen. Det er jeg glad for. Solen skinner også, og det er vi så også glade for. Så da vi havde spist morgenmad, lagde vi os ned ved poolen et par timer. Så gik vi op og spiste en banan og drak en flaske vand’ for derefter at pakke sammen og gå en tur til stranden.
Vi gik hen til alle massagestederne, og gik ind hos nr. 4, hvor far spurgte efter Winnie, men der var ingen der hed det. Men vi fik en gang fodmassage, far fik en mande massør og jeg en dame massør, og begge to var nogen der tog godt fat. Massagen var god, men man fik ikke noget på armene og i hovedet, men meget på benene og også noget i nakken og på skuldrene, så det var godt. Vi fik vand medens vi blev masseret, og efter massagen fik vi ananas, og blev spurgt om vi ville ned og sidde ved vandet. Det ville vi gerne. Vi var også i vandet. Det var ret store bølger. Da vi pakkede sammen for at gå hjem, kom hende der havde taget imod os, og gav os ananas igen og en prisliste, og sagde at vi skulle komme hen til dem igen. På prislisten kan jeg se, at det hedder Yohanna No. 4.
På vejen hjem, var vi inde i et supermarked, der lige har åbnet i dag. Her købte vi en crossent og en pizzabolle, men de havde nu ikke noget særligt spændende ellers. Så gik vi også ind i 7eleven og købte to kager (roulade med en masse creme på), så nu har vi lige drukket en kop kaffe, og spist pizzabollen og kagerne. Crossenten gemmer vi.
Senere gik ned på hovedgaden og spiste igen på en lille thai restaurent. Vi fik en massaman og en nudelret, begge med kylling, og 2 cola light. 180 bath. Så gik vi en tur ned af den passage de kalder walkig street, og bagefter lidt ud af strandpromenaden, inden vi vendte om, og gik hjem igen.
Da vi var kommet hjem, gik vi lige ned og loggede på internettet, og skrev en sms til Susan og Brian, og spurgte om de var hjemme. Lidt efter ringede de til os på skype. Så fik vi talt lidt med dem, inden vi gik op. Inden vi gik i seng, sad vi ude på altanen og fik en rom og cola.

Skriv et svar