Lørdag, den 12. oktober.

Lørdag, den 12. oktober.
I dag skinnede solen også da vi stod op. Det ser ud til, at vi er kommet nd i en periode med bedre vejr, det er dejligt. Jeg sagde godt nok til Mogens, at jeg ikke skulle ligge i solen i dag, for så var jeg bange for, at få for meget sol, så vi gik i stedet for en tur, efter vi havde spist morgenmad. Denne gang gik vi den modsatte vej af stranden på hovedgaden. Vi havde taget kablet fra tabletten med, og da vi kom forbi en elektronikforretning, var jeg inde og spørge, om de havde sådant et kabel. Ham jeg talte med, spurgte hvad det var for en tablet jeg har, og om kablet hørte med til tabletten, da jeg købte den, og om det var en billig tablet. Jeg måtte jo indrømme, at det er en billig tablet, og at kablet hørte med, og at jeg gerne ville overføre nogle billeder fra vores kamera til tabletten. Han mente ikke, at man kunne bruge kablet til dette, men at det var til tilslutning til internettet. Men det lykkedes jo Brian, at få overført et par billeder, så det skal jo ku ne lade sig gøre. Han sagde, at jeg skulle tage tabletten med hen til ham, så kunne han undersøge om der er oget galt med kablet, så det gør jeg nok i morgen. Den nyeste Samsung 10,1 Samsung tablet omregnet ca. 3000kr hernede.
Tilbage på hotellet tog Mogens sig en kort morfar, inden vi drak en kop te og kaffe og spiste en bolle, som vi havde købt på vejen. Så gik vi ned, og fik en omgang oliemassage, og på vejen tilbage var vi inde og hente noget vasketøj, som vi havde afleveret i går. Medens vi fik massage, var det begyndt at regne lidt igen. Det håber vi snart holder op, for vi har bestilt en tur til natmarkedet i Krabi, så vi skal øre om en halv times tid.
Så er vi kommet tilbage igen. Det var ikke lige, hvad vi havde forventet. Men måske er det fordi, man havde forventet noget a la weekend markederne på Phuket og i Bangkok. Vi syntes det var et meget lille marked. Der var srlvfølgekig en del madboder, og en del tøjboder, men ellers kke ret meget andet. Vi købte en forårsrulle til 5bath, og noget sushi, 14 små stykker til 70bath og 2 kyllingespid til 10bath ialt 85bath, og så satte vi os ved nogle borde, der stod i den ene ende af markedet, ved en stor scene, hvor der var nogle forskellige d optrådte. Der var bl.a. 2store drenge, der dansede breakdance, og de var smadder dygtige. Bagefter gik de så rundt og samlede penge ind, men de var også værd at give noget, for de var gode. De var også elt gennemblødte af sved, for det havde været hårdt. Ellers var det mest forskellige folk, der var oppe og synge, nogle godt, andre mindre godt. Men det var meget hyggeligt, at sidde der og spise., og det i havde købt, smagte godt.
Bagefter gk vi en tur rundt igen, men det eneste vi købte var 3 køleskabsmagneter til 100baht 🙁
Så gik vi derhen, hvor vi var blevet sat af, af tuc tucen, og den stod stadig der, og ventede på os. Og så kørte vli tlbage til hotellet, og satte os ud på altanen tl vi gik i seng.

En tanke om “Lørdag, den 12. oktober.”

  1. Hej med jer.
    Weekend marked er typisk et handelsmarked hvor man også kan spise. Mens natmarked tit er mest spisested hver aften. Men hvad syntes I ellers i om Krabi By??
    Var der ikke lidt mere afslappet end på Ao Nang? Da vi var der syntes vi det var rart at man kunne gå i fred for skræddere og andre handlende.
    Hyg og Slap af.

Skriv et svar