Torsdag den 17. Oktober

Torsdag den 17. oktober
I dag har solen skinnet hele dagen, og det har været meget varmt.
Så ligesom i går gik vi til stranden, og lagde os samme sted , som i går. Og igen i dag, var jeg oppe på cafe Ideal og købe to ciabatta sandwich til frokost. Vi blev på stranden til klokken var lidt over tre. Så gik vi hjem og drak kaffe på altanen, og bagefter tog Mogens sig en lille lur, medens jeg læste.
Senere da Mogens gik i bad, og begyndte jeg pakke lidt. Så gik jeg også i bad og ved halvotte tiden, gik vi over og fik fodmassage. På vejen var jeg lige inde og spørge, om vi kunne beholde vores værelse til klokken fem i morgen eftermiddag. Det kan vi heldigvis godt, mod at betale 1000bath, så det gjorde vi. Efter fodmassagen gik vi hen og spiste samme sted, som i gå og i forgårs. Bagefter gik vi en tur ned til stranden og på tilbagevejen, gik vi ind på McDonalds og fik en sundayice. Nu er vi lige kommet hjem, og sidder og nyder den sidste aften på altanen med en ice cooler, inden vi skal i seng.

Fredag den 18. oktober
Også i dag skinner solen. Vi har lige spist morgenmad, så nu vil jeg lige opdatere dagbogen, inden vi går op og gør os klar til et par timer eller tre ved poolen.

Skriv et svar