Mandag, den6.

Mandag, den 6.
Efter vi havde drukket kaffe i går, sad jeg temmeligt længe og prøvede, at få lagt teksten ind på hjemmesiden, men måtte til sidst opgive, for jeg kunne ikke logge ind på qhjemmesiden.
Jeg havde også haft problemer med det dagen før, og jeg tror det er fordi nettet her ikke er så stabilt, men er meget svingende.
Så jeg opgav, og i stedet for tog vi os en sjus (thai rom og cola), medens vi gik i bad og skiftede tøj, for bagefter at gå en lille tur, få lidt at spise, og igen gå lidt, inden vi gik tilbage på hotellet, hvor vi satte os nede i lobbyen en tims tid, og kiggede ud på gaden. Det kom konstant taxaer og vans med folk, der ankom eller skulle afsted. Et leben uden lige.
Derefter gik vi op på værelset, hvor far zappede lidt på fjernsynet, og jeg fik lagt dagens billeder ind på tabletten, og det lykkedes så også, at logge på hjemmesiden og få lagt tekten ind. Jeg prøvede også, at få lagt et pr billeder fra weekendmarkedet ind på facebook, men det lykkedes ikke i denne omgang.
Nu er vi lige stået op, har været i bad, og er klar til at gå ned og spise morgenmad. Så nu ikke mere lige nu.

Skriv et svar