mandag, den 6. fortsat

Så nu har vi fået spist morgenmad, og jeg fik også overført det skrevne til hjemmesiden.
Men jeg har jo slet ikke fået fortalt om morgenmaden.
Der er simpelthen så megt t vælge imellem. Der er tre – fire forskellige thai-retter, tre slags juice (anans, aplsin og tomat). Og så er der koldt low fat mælk og alm. mælk, og varm mælk til kaffen og teen. Kaffen trækkes i en automat. Så er der spejlæg, mulighed for kogte æg, scrambeld egg og omelet med div. fyld. Der er blødt bacon, 2 slags pølser, skinke, ost, 2 slags marmelade og honning. Derudover youghurt og 3 -4 slags morgenmadsprodukter, 4 forskellige slags brød + flute og toastbrød. Der er også 4 slags små wienerbrød + små crossenter. Og så er der selvfølgelig også frugt. Vandmelon, ananas, papaya og blandet frugt i lage. Mon jeg har husket det hele? Der er i hvertfald rigeligt at vælge imellem.
Nu vil vi prøve, at gå ud og se, om vi kan finde MBK shopping centeret.
Vi fandt derud. Det er godt nok stort. Vi gik rundt derude i 3 timers tid, og blev enige om, at det mindst er lige så stort som weekend markedet. Og det var også svært at finde rundt. Vi kunne i hvert fald ikke finde tilbage til hvor vi havde været. Men vi fandt da et sted,hvor vi kunne få en kop kaffe, og senere fandt vi da også ud af centeret igen, og tilbage til hotellet.
Klokken var efterhånden blevet halv fire, så vi lagde os ned ved poolen en times tid, inden vi gik op og drak en kop kaffe.
Efter kaffen slappede vi lidt af, inden vi gik i bad og gjorde os parate til at gå ud og spise.
Vi gik hen og tog sky banen hen til Asok, som ligger nærmest ved Soi 18, hvor Hotel Rembrandt ligger. Så gik hen på en restaurent på Soi 18, hvor vi også havde været i oktober måned. Maden her var bedre og billigere, end det vi har fået de to foregående dage. Bagefter gk vi hen og fik fodmassage. Massagen var også både bedre og billigere end den vi fik i lørdags. Så det kan godt betale sig, at køre derhen, for det det koster at tage sky banen, sparer man på maden og massagen, og så var det endda også bedre.
Efter massagen til vi tlbage af Suhkumit til vi nåede den station, hvor vi skulle have skiftet til Silom-banen, og så skulle vi bare køre tre stationer, inden vi var hjemme. Nu er vi lige kommet hjem, og klokken er lidt over elleve,så nu varer det ikke så længe, inden vi lægger os til at sove. Det var så den dag.
P

Skriv et svar