Tirsdag, den 7.

Tirsdag, den 7.
Og hvad har vi så lavet i dag?
Jo, da vi havde spist morgenmad, gik ned mod floden. Ud til Chinatown, og i dag så vi en masse andre ting end gammelt jern. Der var en masse madboder, og både boder og butikker med alt muligt forskeligt. Det så vi ikke forleden dag. Vi kom til et Marine Departement, hvor der også var et stop for bådene på floden. Så vi gik ned og tog en båd 5 stop ud til Grand Palads (det gamle kongepalads). Da vi var stået af båden (sammen med mange andre), var der en der fortalte os, at vi ikke kunne komme ind i paladset med bare arme og ben. Så vi gik i stedet for langs paladset udenfor. Vi prøvede at følge floden, så godt vi kunne, tilbage mod hotellet. På vejen kom vi til et kæmpestort blomstermarked, hvor vi gik lidt rundt. Senere kom vi så også igen til China Town, og denne gang lykkedes det os, at komme igennem uden at fare vildt. Undervejs var vi også lige inde og få en cafe latte frappe. Dejlixg kølig og forfriskende.
Da vi var tilbage på hotellet, var vi godt trætte i benene, for det var en pæn lang tur, vi havde gået. Vi købte 2 pizza slice med op, nede fra hotellets lobby. Dem sad vi så og spiste, inden vi tog os en morfar. Senere drak vi en kop kaffe og te, og nu får vi lige en rom og cola, inden vi skal til at gøre os klar, til ar gå ud i byen igen.
Vi gik ned i restaurenten her på hotellet for at se, hvad de havde at tilbyde. Der var er kæmpestor buffet med mange forskellige retter. Der var bl. a. sushi og så var der et stort dessertbord. Men det kostede 800 bath pr. person, så det syntes vi, var lige i overkanten, for vi var ikke særligt sultne.
Så vi gik i stedet for hen i den sidegade, hvor vi har været før. Her gik vi ind på en anden restaurent, men vi tror egentlig, at alle de restaurenter, der er der, hører mere eller mindre sammen, for de henter tit noget fra de andre steder. Mogens fik her nogle stegte ris med kylling, som var godt. Jeg bestilte musseman, ikke at forveksle med massaman, for det havde de ikke. Det jeg fik, var godt nok noget med kartofler, der sammen med nogle tomater og det nederste af et kyllingelår, lå i noget sovs/suppe. Sovsen/suppen smagte smadder godt, men jeg ville hellere have haft små stykker kylling, i stedet for låret, men det var godt nok. Så ville Mogens gerne have en jordbærshake, og jeg sticky rice, men der var ikke mere sticky rice, så jeg bestilte i stedet for en mango shake. Så var der heller ikke flere jordbær, så Mogens tog så en banan shake.
Bagefter gik vi en lille tur, inden vi gik tilbage til hotellet, og satte os udenfor og kiggede på trafikken, og delte en liter øl, før vi gik op og i seng.

Skriv et svar