Onsdag, den 8.

Onsdag den 8.
Vi havde ingen planer for i dag, for vi synes efterhånden at vi havde oplevet det meste af det, vi gerne ville.
Men efter morgenmaden gik vi en lang tur. Vi gik godt nok forkert, da vi kom hen til et stort kryds, hvor det var svært, at orientere sig, så vi kom ud til. den vej, der endte ud i Sukhumvit, og så gik vi ud til Terminal 21. Da vi kom derhen, var der demonstration lidt længere henne af Sukhumvit, så det var vi ikke så trygge ved. Men vi gik nu ind i centeret og gik på toilettet, men gik så hurtig ud igen og tilbage vejen igen.
Da vi var kommet tilbage til hotellet, tog vi os en lille lur, før vi drak en kop kaffe. Så gik Mogens på toilettet og stoppede det, så vi måtte få en til at komme med en svupper. Da det var ordnet, gik vi i bad og fik noget rent tøj på, og så tog vi sky banen ud til Asok (hvor vi jo faktisk havde været tidligere på dagen). Nu var demonstrationen heldigvis færdig, så vi gik hen og fik oliemassage på Soi 18, og bagefter hen og spise. Mogens bestlte Massaman med kylling, og jeg bestilte stegte nudler med chili og kylling og Mango sticky rice. Alt smagte godt, men igen var det et stort stykke kylling, der var i Massamannen.
Så tog vi skybanen tilbage igen, og nu er vi trætte i de gamle ben, men vi har også gået mellem 20.000 og 30.000 skridt hver dag, så der er vel ikke noget at sige til, at bagbenene er ømme.
I morgen bliver vi hentet kl. 11:00, og kørt til Hua-Hin, og der skal vi bare slappe af, de næste par dage.

Skriv et svar