Lørdag, den 11. januar

Fredag, den 10.
I dag slapper vi bare af. Morgenmaden her på hotellet er noget mindre end i Bangkok. Der 2 slags thai morgenmad, youghurt, 2 slags morgenmadsprodukter, spejlæg der er lavet, pølser, skinke, 3 slags marmelade, french toast og to slags toastbrød, orange juice, vand, kaffe og te. Ingen omelet eller scrambel egg. Men det overlever vi jo nok.
Efter morgenmaden lagde vi os nede ved poolen i et par timer. Derefter gik vi op, pakkede vasketøj sammen, og gik ned og fandt et sted, vi kunne aflevere det. Så gik i en lille tur og var ind og drikke en kop kaffe et sted. Klokken var efterhånden blevet tre, så vi gik ind på et pizzeria, hvor vi delte en pizza og to vand. Da vi var næsten tilbage ved hotellet, gik vi ind i et supermarked og købte lidt ost, noget solcreme, to ice coffe og nogle småkager. Så kan vi da altid tage en ice coffe og en småkage, når vi nu ikke har nogen elkedel og kaffe på værelset.
Nu sidder vi ude på altanen og deler en wine-cooler.
Senere gik vi i bad og klædte os på til at gå en tur og finde et sted at spise. Vi gik ned f sidgaden, hvor vi bor. Der ligger flere små steder, hvor der er rigtigt godt besøgt. Så vi fandt et sted, hvor der var et enkelt bord ledigt. Her bestilte vi en gang hvidløgsbrød, 2 gange karrysuppe med kylling og kokosmælk, en gang ris og to diet coke. Det var rigtigt godt, og pænt serveret.
Bagefter gik vi en tur lidt rundt i de nærliggende gader, og var også lige inde på en cafe og få en shake med cookies and cream. Sikkert noget der feder meget, men det smagte nu godt. Bagefter gik vi tilbage og hjem og slappede lidt af, inden vi lagde os til at sove.

Lørdag, den 11.
I dag er det Lenes (min niece) fødselsdag, men jeg tror ikke, at hun er på facebook, så jeg kan ikke skrive til hende, og ønske hende tillykke.
Vi gik en lang tur efter morgenmaden. Vi var næsten ude ved abebjerget. Undervejs, lidt over en kilometer her fra hotellet, gik vi ned ved vandet, og der var der en meget fin strand (uden en masse liggestole). Der var også mange der kaitsurfede? der. Så der vil vi nok prøve at gå ud i morgen. Men i dag gik vi bare videre. Vi gik i et par timer inden vi vendte om, og gik hjemad igen. På hjemvejen fandt vi et tysk bageri, hvor vi gik ind og købte et lille rugbrød og to ciabattaboller, og da i var næsten hjemme, gik i ind i et supermarked og købte en lille dåse leverpostej og nogt rougefort, og så gik vi op og spiste dansk frokost. Bagefter tog vi en lille lur.
Senere satte vi os ud på altanen og drak ice cafe og spiste en småkage. Klokken blev efterhånden over 18:00, og så gik vi ned og hentede vores vasketøj. Jeg syntes, der var temmeligt meget, men det kostede kun 231 bath, og så havde de endda også vasket det net, vi havde puttet tøjet i, og alt var strøget og pænt lagt sammen, og så duftede det endda også dejligt. Jeg synes ellers, at nogen gange når vi har fået vasket tøj, har det lugtet temmeligt stærkt, hvilket jeg ikke bryder mig om.
Nu sidder vi lige og deler en winecooler inden vi skal i bad.

Skriv et svar