Søndag, den 12. januar

Lørdag, den 11. fortsat
Da vi havde været i bad, gik vi igen af sidegaden ved hotellet, og ville have været inde på den samme restaurant, som dagen før, men den var lukket. Så gik vi i stedet for ind på en anden, der lå næsten lige ved af, og hvor der også var mange gæster. Her fik Mogens Panang karry med kylling, og jeg en spicy suppe med kylling, og begge retter var gode. Bagefter gik vi lidt rundt, og var også inde og få et bæger is, et sted med italiensk is, og så gik vi tilbage til hotellet, og så var den dag slut.
Søndag, den 12. januar
I dag har i kke lavet så meget, ud over at være ved stranden. Vi gik ud til den strand, vi havde set i går, og som ligger ca, 2 km. fra vores hotel. Der var vi så til midt på eftermiddagen, hvorefter vi gik tilbage til hotellet. Her pakkede vi lige vores strandting ud, fik vasket vores hænder, og gik så over og fik en kop kaffe og tysk kringle. Så gik vi tilbage og tog en lille lur, så nu skal vi snart i bad. Igen i aften vil vi gå hen i sidegaden og spise, for der ligger så mange små thai restauranter, næsten lige ved sidrn af hinanden, og indtil nu, har det vi har fået der været godt. Bagefter går vi nok hen og kigger på et marked, som vi så på vores vej til stranden.

En tanke om “Søndag, den 12. januar”

Skriv et svar