Torsdag, den 6. marts

Torsdag, den 6. marts
Jeg fik ikke lagt dagbogen ind på hjemesiden, inden jeg lagde mig tik at sove i går, for jeg kunne ikke komme på nettet. Her er ellers gratis net, men jeg havde misforstået, hvilket brugernavn der galdt. Der skal bare tastes: guest med password: ckc, men jeg troede jeg skulle skrive vores navn, men nu kan jeg så komme på.
Vi har sovet dejligt i nat. Vi stod op lidt i otte, og gik over og spiste morgenmad ved halv ni tiden. Morgenmaden her har meget at vælge i mellem. Der er flere slags thai retter, og også youghurt og ost, hvilket jo ellers ikke er alle steder, de har det. Der er også både blødkogte æg, spejlæg og omeletter. Men der er IKKE kokosmarmelade, og heller ikke sukkerfri marmelade, men ellers fin morgenmad.
Vi har slap af, det meste af dagen idag. Efter morgenmaen gik vi til stranden, og lå der til omkring kl. tre. Så gik vi hjem på værelset og fik lige et brusebad, inden vi gik ned på hovedgaden og hen til et bakery, som vi havde set på et kort. Men det var desværre lukket i dag. Så gik vi ind og fik lidt let frokost eg sted. Mogens fik en omelet med ost, og jeg en spicy fried egg salat, dertil 2 vand. 250 bath ialt. Derefter var vi henne i et supemarked og købe lidt chips og lidt til kaffen. Så nu sidder vi ude på vores altan, og drikker en kop kaffe med en lille kage til. Klokken er nu halv seks, så jeg vil slutte for nu.

Skriv et svar