Fredag, den7. marts

Torsdag, den 6 marts fortsat
Vi gik ned til byen for at spise ved halv otte tiden. Det er ike fordi der er så meget by her, men der er da ne hovedgade. Da vi var nede ved for at finde et Bakery, så vi en restaurent, hvor de reklamerede med 1Chang og stegte ris med kylling for 89 bath. Det ville vi lige prøve, så vi gik derhen, og bestilte det. Vi blev lidt forbavsede da vi fik serveret øllet, for vi fik hver en stor Chang.Vi havde troet det bare var en alm. størrelse. Dr gik så godt nok næsten tre kvarter, inden vi fik serveret risene, men der var også fldt op på resaurenten. Efter vi havde spist, gik vi en tur ned ad hovedgaden, men nu var næsten alt undtagent barer og enkelte restaurenter lukkede, selv om klokken kun var lidt over ti. Så gik vi bare hjem og så hæklede jeg lidt, medens Mogens zappede lidt på fjernsynet og læste lidt i et blad. Og så var den dag gået.
Fredag, den 7. marts
Så er det i dag, at Susan og Brian skal rejsehjemmefra. Vi glæde os til de kommer i morgen.
Efter at vi havde spist morgenmad, gik vi ned og købte to boller i det Bakery, hvor der var lukket i går. Så gik vi tilbage, og gjorde os klar til at gå til stranden.Vi skar lige vores boller igennem, og lagde et stykke ost på hver halvdel, og tog dem så med til stranden som frokost.
Vi blev nede på stranden til omkring klokken fire, hvorefter vi gik hjem og drak kaffe på altanen. Så sad jeg og hæklede lidt indtil vi skulle i bad, og gøre os klar til t gå ned i byen. Vi ville have gået et tykke længere ud, end vi hidtil har vært, med da det i mellemtiden var blevet mørkt, og der ikke var nogen gadelamper den vej ud, vi ville have gået, opgav vi, og gik i stedet for hen og fik en gang oliemassage, inden vi gik hen og spiste. Da vi havde spist, var klokken blevt over ni, og så er der ikke så meget at se på her, så vi gik bare tilbage til hotellet og hyggede os til det var sengetid. Vi fik en sms fra Brian, om at deres fly var forsinket, så de først kom afsted fra Helsingki 2 timer senere end beregnet. Det var synd for dem, at de skulle vente så længe på at komme videre.

Skriv et svar