Lørdag, den 8. marts

Lørdag, den 8. marts.
I dag gik vi en lang tur efter morgenmaden. Vi havde set, at der skulle ligge nogle centre på hovedgaden lidt nordpå. Så vi gik derudaf. På vejen blev vi nødt til, at gå ind og få noget at drikke, for jeg skulle sådan på toilettet. Vi syntes vi havde gået meget længere, end det så ud til på kortet, men til sidst fandt vi det så, og så var det slet ikke indkøbscentre, men bare lidt forretninger (mest massage og barer og restaurenter) så det var vi lidt skuffede over. Der var dog et stort supermarked, hvor vi var inde og købe noget vand,og noget mere solcreme. Da vi var næsten hjemme, gik v ind og fik en latte og en bolle os bageren. Da havde vi også gået over 11kilometer.
Vi havde smset til Susan og Brian undervejs, da vi regnede med at de var ved at været landet i Bangkok. Det varede længe inden vi hørte noget fra dem, så vi var lige ved at blive lidt nervøse. Men så skrev Brian heldigvis. Det havde taget lang tid, at komme gennem immigrationen. Det var godt det ikk var os, der først var et par timer forsinkede med flyet, og derefter længe om at komme gennem immigrationen, for så havde vi da ikke nået, at hente vores bagage og derefter vores fly videre til Trat. Brian skrev også, at de forventede, at være her omkring klokken otte. Klokken er nu halv syv, så om en halv times tid, vil vi gå ned i lobbyen og vente på dem.

Skriv et svar