Mandag den 10. og tirsdag den 11. marts

Mandag, den 10. marts
Da Mogens og jeg gik op til morgenmaden, gik jeg hen og fik strandhåndklæder og fandt 4 liggestole, godt nok ikke lige ved siden af hinanden, men 2 i en række og to bagved. Der står godt nok, at man ikke må reservere dem, men det gør alle, så hvis man venter til efter morgenmaden, er der ikke ogen ledige, og slet ikke hvis man gerne vil ligge i nærheden af hinanden.
Medens vi sad og spiste, kom der en ordentlig byge, så vi var spændte på, hvor våde vores håndklæder var blevet. De var nu næsten tørre, for nogle af personalet, havde været henne og slået alle parasollerne op, og lukket madrasserne på sengene sammen, så de dækkede håndklæderne. Vi sad ved morgenbordet og ventede til Susan og Brian også var kommet oghavde spist morgenmad.
Så gik jeg hen til vores senge, medens de andre lige gik hjem, og gjorde sig klar til stranden. Farog Brian gik en lang tur ud til den ene ende af stranden, medens Susan hørte lydbog og jeg hæklede lidt og bagefter læste e-bog. På et tidspunkt gik far hjem og hentede resten af et brød, vi havde købt i går, og noget ost og vand, og så spiste vi det til frokost. Ved femtiden gik vi hjem tilos, og drak en kop kaffe, og spiste lidt småkager, og så gik Susan og Brian over til sig selv, efter at vi havde aftalt, at mødes i lobbyen klokken otte.
Da vi mødtes gik vi ned i byen og spiste. Vi fik en gang forårsruller og en pomelosalat, som vi delte til forret. Til hovedret fik Susan Panang karry kylling, Brian gul karry kylling, Mogens grøn karry kylling og jeg rød karry kylling. Alle retter var gode.
Så gik vi hen til et massagested, hvor vi alle fire fik fodmassage. Da vi var færdige og Susan betalte for massagen, spurgte hun en af pigerne, hvornår de havde åbent. Det har de normalt fra klokken ti til toogtyve, og vi var kommet derhen, da klokken var 5 -10 minutter i 22. Så det var lige før de skulle til at lukke. Det vidste vi jo ikke, men det var da lidt synd for dem, at vi sådan gav den overarbejde.
Efter den gode massage var det så blevet sengetid, så vi gik bare tilbage til hotellet, og gik hver til sit.

Tirsdag den 11. marts
Vi havde talt om i går, at vi ville gå en tur i dag. Men Susan havde ikke sovet så godt, og hun havde det rigtig skidt, så hun blev nødt til, at gå hjem og lægge sig efter morgenmaden. Brian ville så også bive hjemme hos hende.
Så Mogens og jeg gik en tur ud af hovedvejen, den modsatte vej af hvad vi havde gået om lørdagen. Vi havde dog ikke gået ret langt, før det begyndte at regne. Der var også kommet lidt regn, medens vi sad og spiste morgenmad, men det var ikke rigtigt blevet til noget. Nå, men vi satte os så i læ ved nogle forretninger, der ikke var åbne endnu, men hvor der var et lille udhæng over, så vi kunne sidde i tørvejr. Der sad vi så lidt, indtil regnen stilnede af, så vi kunne gå videre. Vi kom ud til noget der hedder Kai Bae, og her var der et stort skilt, hvorpå der stod Kai Bae Walking Street. Der er åbenbart Walking street mange steder, her i Thailand, for det var det, den butiks/restaurent gade på Lipe hed, og da vi var i Krabi, var der også en Walking street.
Vi gik dog ikke ned af Walking street denne gang, men vendte i stedet for om, og gik hjemad, for det var lige som om byområdet døde der. På vejen havde vi selvfølgelig været inde forskellige steder. Blandt andet var vi ind i en markedshal, hvor vi tror de solgte grøntsager til restaurenter og måske også til hoteller. Men inde bag ved var der også alle mulige andre varer. Vi var også inde og kigge i nogle tøjbikse og nogle supermarkeder, men det eneste vi købte, var nogle tørrede roselle blomste til te, en lille si til os selv og noget myggespray til Susan og Brian.
Da vi kom tilbage i nærheden af hotellet, gik jeg hen for at høre om, hvordan det gik med Susan, og om de ville med hen og have kaffe ved bageriet, medens Mogens blev oppe på hovedvejen, og ville gå hen i en kineserbiks, og se om han kunne finde en lille kande, hvor vi kunne lave teen i.
Susan havde det heldigvis bedre, så de ville gerne med, og vi aftalte så at mødes derhenne. Jeg afleverede så lige myggesprayen, og gik hjem forbi vores værelse, med det andet vi havde købt, inden jeg gik hen for at møde Mogens. Da jeg mødte ham, havde han ikke nået at være inde og se efter en kande, for han havde stået og talt med to andre danske ægtepar i et stykke tid, men så gik han derhen, medens jeg ventede på de andre. Da kom så tilbage næsten samtidig. Først Susan og Brian, som kom gennem templet, og så Mogens, som havde fundet en lille tekande til 89 bath. Og så gik vi ind og fik kaffe og kage. Det vil sige, Susan og Mogens fik kolde cafe frappe, og Brian og jeg fiknogle kolde karamel latte. Så fik jeg en sjov pølse dims, med tre små pølser, bagt ind i en form for bolle. Mogens rik en slags wienerbrød, og Susan og Brian fik en mandelcrossent og et stykke æblekage.
Så gik vi en tur, og var lige inde for at høre om vores kjoler var kommet i en biks, hvor jeg havde købt en let kjole forleden dag. Men Susan opdagede, at der var en sort plet på, så dagen efter var vi henne for at få den byttet.Men så havde de ikke flere i den farve, og der var ikke nogen anden jeg ville have, så damen lovede at få nogle nye hjem, for Susan ville også gerne have en. De var nu ikke kommet endnu, så vi sklle komme igen om aftenen. På vej tilbage købte vi noget frugt, pomelo og ananas, som vi gik hjem på vores værelse og spiste. Så aftalte vi at mødes igen klokken syv, hvorefter Susan og Brian gik hjem, Mogens tog sig en morfar, og jeg hæklede lidt, indtil vi skulle i bad og gøre os klar til aftenen.
Da vi mødtes gik vi til massagen, hvor vi havde været i går. Og her fik vi alle fire oliemassage. God massage. Så ville vi have været henne og spise å Ka-ti scool-kitchen og restaurent, men der var ingen borde ledige, så vi gik ind på den samme restaurent, hvor vi havde været i går. Her fik vi to forskellige salater til forret, og jeg fik mussaman til hovedret. Jeg kan ikke huske , hvad Susan, Brian og Mogens fik.
Efter maden gik vi hen og fik den kjole, jeg skulle have byttet, og Susan købte også en kjole magen til, og jeg købte også en bluse-ting. Derefter gik vi hjemtil os, og Mogens lavede noget roselle te, og vi andre drak nogle dåser med forskellige is-latte. Og så sad vi derude på altanen og snakkede til omkring klokken halv tolv, inden vi sagde god nat, og Susan og Brian gik over til sig selv.

En tanke om “Mandag den 10. og tirsdag den 11. marts”

Skriv et svar