Fredag, den 14 og lørdag den 15. marts

Fredag, den 14. marts
I dag gik vi over og spærrede nogle solsenge ved poolen, som ligger her ved de huse vi bor i. Der er jo også en pool nede ved stranden, men vi valgte den hernede, fordi der om eftermiddagen kl. 13:00 skulle være en aktivitet der, som var folde dyr af håndklæder, og det ville vi gerne lære. Så vi lagde os ved poolen efter vi havde spist morgenmad, og da klokken bleb 13:00, gik vi over og ventede på, at der skulle komme nogen med håndklæder og vise os, hvordan man skulle gøre.
Der kom bare ikke nogen, så da vi havde ventet et kvarters tid, gik Susan og jeg over i lobbyen, og forklarede dem at vi stod og ventede, men at der ikke var kommet nogen. Så ringede de rundt, og sagde så, at vi skulle bare gå tilbage, så ville der komme nogen. Det gjorde der så også, og de undskyldte meget, men hende der skulle have vist os, hvordan man gjorde, var kommet til skade, og var blevet kørt til behandling. Men de kunne så vise os, hvordan man laver en svane nu, og så kunne vi se de andre dyr en anden dag. Det sagde vi var OK, for så ville vi bare komme igen næste gang de havde den aktivitet. Så nu ved i hvordan man folder fine svaner af håndklæder. Brian kunne det nu godt nok i forvejen.
Så blev vi poolen det meste af dagen. På et tidspunkt gik Susan og Brian en tur, og da de kom tilbage, havde de købt pandekager og småkager med hjem, og så gik vi op og drak kaffe, og spiste pandekager. De smagte godt.
Senere da vi havde gjort os i stand, gik Mogens og jeg over og hentede vasketøj. Og bagefter gik vi alle ned på hovedgaden på en restaurdnt der hedder Nids kitchen, og spiste. Her fik Mogens en nudelsuppe med kylling, Susan og jeg en rød karry med kylling og Brian fik grøn karry med klling. Det smagte godt, og var meget billigt. Det var en sjov restaurent. Den var fyldt med alle mulige ting, og så spillede reggae musik. Og det var en lille pige, der kom hen til os, og spurgte om vi skulle spise, og da vi jo skulle det, kom hun med menukortene. Lidt efter kom hun, og spurgte om hvad vi skulle drikke, men det havde vi ikke fundet ud af endnu. Hun talte ret godt engelsk, så vi spurgte hende om, hvor gammel hun var. Hun var 8 år, og så spurgte vi om hun ikke gik i skole, men så rystede hun på hovedet, så det gjorde hun altså ikke.
Vi ville så gerne have nogle forskellige frugtshakes, men der havde de ikke, så vi bestilte i stedet for 4 diæt colaer. Så kom hun og prikkede Brian på armen, og viste han en light cola, og spurgte om den var ok. Så da vi sagde ja til det, serverede hun dem for os, og så tog hun imod bestillingen af vores mad. Det skrev hun pænt ned på en blok, vist nok på thai.
Det var så også hende, der serverede vores mad, og kom med vandmelon til os, da vi ville betale. En meget dygtig og køn lille pige.
Bagefter gik vi et andet sted hen, hvor Mogens fik en kaffe latte og vi andre frugtshakes. Derefter gik vi hjem og hver til sit, da vi alle var trætte.

Lørdag, den 15. marts
I dag har vi ligget ved stranden det meste af dagen. Det vil sige, at inden morgenmaden gik vi ned og lagde håndklæder på fire senge, og efter morgenmaden gik Mogens og jeg en lille tur. Vi var gået ned af en sidegade (en lille sti) hvor der var en pil til en tennisklub. Der lå også en tennisbane. Men da vi gik videre var der en masse nærmest blikskure, hvor nogle af lokalbefolkningen bor. Det lignede slum, men børnene som vi så, var pæne i tøjet og så meget søde ud. Der kom også en ung mand ud fra et af husene, som var rigtig fin klædt på, med hvis skjorte og fine bukser og sko. En stor kontrast til hvordan beboelserne ser ud, med vore øjne. Lidt længere henne lå der nogle store fine huse. Det må være de lidt rigere thaiere de bor der.
På vej tilbage var vi lige henne og købe noget frugt og ved bageren og købe nogle boller, så vi havde noget til frokost. Så gik vi hjem og tog badetøj på og gik til stranden. Lidt efter kom Susan og Brian også derned. De havde ligget der lidt efter morgenmaden, inden de var gået hjem og havde skiftet til badetøj.
Så lå vi der og slappede af, var lidt i vandet, og var også henne og få en frugtshake lidt længere henne ad stranden. Ved tretiden var jeg hjemme og hente bollerne, frugten og noget koldt vand, som vi så spiste og drak nede ved stranden.
Lidt senere gik Susan og Brian en lang tur langs stranden, medens far og jeg faldt i søvn. Da Susan og Brian kom tilbage var klokken så mange at det ikke varede så længe, inden solen gik ned, så vi blev der for at se solnedgangen. Der er Happy hour i strandbaren, lørdag til torsdag fra klokken 17:00 til 19:00, så vi købte 4 drinks, som vi sad og nød til solnedgangen.
Så gik vi tilbage til vore værelser, og aftalte at mødes klokken otte, ovre os Susan og Brian.
I dag var vi henne og spise på Ka-ti restaurent, hvor vi til forret fik forårsruller og kyllinge-tempura. Så fik Susan og jeg panan-karry med klling, og Brian og Mogens fik gul karry med kylling.
Derefter gik vi en tur ned ad hovedgaden, og så hjemad. Da vi var næsten hjemme, kom Susan i tanke om, at hun skulle på apoteket og have noget til sin mave, så hun og Brian gik tilbage til apoteket, men da jeg sådan skulle tisse, gik Mogens og jeg hjem.
Lidt senere kom de lige forbi, og Suan og jeg fik en kop kaffe, Mogens en kop te, men Brian fik ikke noget, for det ville han ikke have. Han var meget træt, så det varede ikke så længe inden de gik over til sig selv, og vi gik i seng.

Skriv et svar