Søndag, den 23. marts

Søndag, den 23. marts
Da jeg gik ned til yoga i dag, var det rykket helt ned i strandkanten. Det var p.g.a. at de skulle fotografere yogaen til hotellets hjemmeside. Der var også blevet fotograferet andre aktiviteter, og andre steder rundt om på hotellet dagen før. Brian kom også til yoga, så det er spændende om et stykke tid at se, om vi evt. er med på nogle af billederne på hjemmesiden.
Mogens gik en tur over i motionsrummet, medens Brian og jeg var til yoga. Så var vi alle nede og spise morgenmad sammen.
Efter morgenmaden gik Susan og Brian hjem og fik pakket det sidste, medens Mogens og jeg gik over til bageren og købte kanelsnegle og bagefter hos frugthandleren og købte frugt. Susan og Brian ville gerne have 2 kanelsnegle og noget frugt med til deres køretur tik Bangkok. Vi købte også snegle og frugt til os selv.
Da klokken var lidt over halv tolv, kom Susan og Brian med deres oppakning, og vi gik alle over i receptionen, og ventede på, at de blev hentet. De havde fået at vide, at de blev hentet kl. 12:10, og det passede også meget godt. Så vinkede vi farvel til dem. Det var lidt vemodigt, og Mogens fik også lidt tårer i øjnene.
Da de var kørt, gik vi over i Spa afdelingen, og bestilte en spa-buffet til klokken to i dag, og så gik vi tilbage til vores værelse, hvor Mogens har lagt sig ude på altanen, og jeg skriver dagbog, både for i går og her til formiddag, inden vi så snart skal over i spaen.
Så er vi tilbage efter en tur i sauna, og halvanden times dejlig massage. Vi har lige drukket en kop kaffe, og spist vores kanelsnegle, og nu tager Mogens sig lige en morfar, inden vi skal til at finde ud af hvor vi skal gå hen og spise i dag.
Det blev til en tur hen hos Kati, hvor Mogens fik en lemonshake og en banana split, og jeg fik en banana shake og sticky rice med mango. Forret og hovedret sprang vi over, da vi ikke var så sultne p.g.a. vores sene eftermiddagskaffe. Det var mere bare lækkersult.
Medens vi sad på Kati fik vi en sms fra Brian, om at de endnu ikke var kommet frem p.g.a. kø ved færgen og meget trafik. Nu er vi tilbage på hotellet, og har fået en sms om, at nu var de endeligt kommet frem, efter at have taget en taxa fra lufthavnen. En lang tur på omkring ni timer. De må være godt trætte nu.
Vi er også lidt trætte efter massagen i eftermiddags, så vi lægger os snart til at sove.

Skriv et svar