Lørdag, den 22. marts

Lørdag, den 22. marts
Yoga, morgenmad og strand, kun afbrudt af en tur op og hente lidt frugt til frokost.
Susan og Brian skulle over i Spa afdelingen og have en Spa buffet klokken tre. Det vil sige en to timers behandling, som man selv kan sammensætte. Medens de var derovre, gik Mogens og jeg en lille tur, og på vejen tilbage var vi inde hos bageren og købe kager med hjem til kaffen.
Da Susan og Brians behandling var færdig, kom de over til os, og fik kaffe og kage, inden de tilbage til deres eget værelse. De ville give middag om aftenen, da det jo var vores sidste aften sammen.
Vi mødtes hos os klokken otte, og gik så ned på stranden og ud til et meget fint hotel, der hedder Dewa. Her spiste vi så middag nede på stranden. Her fik vi grillet laks, en grillet fisk, som var blevet filleteret og to spid, hvorpå der var både oksekød, svinekød og kylling og nogle grillede majs. Og så delte vi alle retterne. Som tilbehør var der salatbar, samt to salater og frugt. Det smagte alt sammen rigtigt dejligt, men det var også et lidt dyrere sted.
Bagefter gik vi tilbage til hotellet og fik hver en drink (Susan fik shake), men da klokken var blevet halv elleve, sluttede musikken, og de begyndte at slukke lyset medens vi sad der. Vi synes godt nok, at det er tidligt at lukke ned på en lørdag aften. Men så var der jo ikke andet at gøre, end at gå hjem og sige, at det var så den dag.

Skriv et svar