Fredag, den 21. marts

Fredag, den 21. marts
Jeg gik ned til yoga igen i dag, og Brian kom også derned. Far gik over i motionscenteret og ville motionere der, medens vi var til yoga,
Efter morgenmaden gik vi på stranden, og lå der, indtil vi skulle til “animal towel folding” klokken 13:00. Lige som sidste fredag, var der ikke nogen, så vi måtte få en, der stod nede i poolbaren til at ring efter nogen. Der kom så den samme dame, som sidste fredag, som havde fortalt os, at den person som kunne foldningen, var kommet til skade, men at vi så kunne få det vist en anden dag, og vi så bare sagde, at vi ville komme næste fredag, som så nu var i dag. Nu ville hun så prøve, at vise os det, men de var ingen håndklæder. Dem skulle hun først ringe efter, og de håndklædr de så kom med, var ikke de rigtige størrelser, og derudover var hun ikke særlig god til at folde dem. Men vi så da novenlunde, hvordan det skal gøres.
Bagefter gik vi tilbage til stranden. Susan, Brian og jeg havde bestilt thai massage på stranden til klokken fire, så vi havde lige et par timer, inden vi skulle til det. Mogens ville ikke have hverken thai eller fodmassage, dernede på stranden. Vi lå/sad så en times tid og slappede af, og gik så hen i den Blå Lagune, som ligger lige ved siden af vores hotel. Her gik vi lidt rundt og kiggede og var så inde på og få en frugtshake på en restaurent der. Det var også et meget hyggeligt sted, hvor der var lige som nogle små pavilloner, hvor man kunne sidde og nogle platforme, hvor man kunne ligge på nogle måtter.
Så gik vi tilbage, og slappede af, indtil vi gik hen til massagedamerne. Medens vi blev masseret, begyndte det at tordne og regne, så Mogens kom lige forbi, og sagde at hen gik hjem. Da vi var færdige med massagen, som var en megt blid form for thai massage, og gik hjem, skinnede solen igen. Så gik fik vi en kop kaffe, inden Susan og Brian gik over til sig selv.
Vi mødtes igen klokken halv otte, og hentede så vores vasketøj, som Mogens og Brian gik hjem med, inden vi gik hen til Coco massage, hvor Mogens fik oliemassage, og vi andre tre fodmassage.
Så skulle vi have noget at spise, og da klokken efterhånden var blevet omkring halv ti, gik vi til Tonsai, hvor vi vidste, at køkkenet er åbent til klokken ti (og at maden er god).
Få vejen tilbage var vi i supermarkedet og købe colaer, inden vi gik hjem til os selv.

Skriv et svar