Mandag d. 24 marts Susan og Brian I Bangkok

Vi stod op ved 9 tiden, og efter vi havde gjort os klar, gok vi ned til morgenmaden. Det var en rimelig pæn morgenmad de havde på Galleria10. Der var Musli på glas, som minde mest om en form for grød, yoghurt, frugtsalat, frugt, juice’er, kaffe, mælk, forskellige brød og kage, nybagte vafler, lækre crossainter, og selvfølgelig div. Thai retter og æg.
Bagefter gik vi en tur ud af sukhumwit, omkring diverse centre, og endte ved MBK. På vejen, fandt Susan nogle af sine sko i BigC, og fik lagt til siden, så de kunne hentes på vejen tilbage. Efter vi havde gået rundt i MBK, gik vi op på food court og spiste frokost. Vi købte for 400 bath kuponer, selvom vi godt viste vi ikke kunne spise for så meget, men de ku jo være der var noget fristende, og resten bliver jo bare refunderet. Vi fik en sum tam, nogle nudler og til sidst engang sticky rice m/mango. På vej tilbage fik vi hentet Susans sko. Vi kom også forbi en skraldespand som var helt levende af rotter midt på fortorvet på sukhumwit, bvadr.
Hjemme igen fik vi lige et bad, og så en tur på 8 sal, hvor der er pool, fitnessrum og massage. Her fik Susan en fodmassage og jeg en thaimassage, til samme pris som de ville have nede på gaden. Bagefter gik vi over og spiste ved restauranten ovre ved siden af Rembrant. Vi fik nogle super gode ruller, en god men for stærk til Susan panang, og en kedelig massaman som smagte mest af brun sovs. Endnu endda gået, og nu er der kun en rigtig feriedag tilbage inden den lange tur hjem, øv øv.

20140326-161714.jpg

20140326-161732.jpg

  • Taken: 24 marts, 2014
  • Location: 13° 44′ 25.01″ N 100° 33′ 21.75″ E

Skriv et svar