Mandag, den 24. marts

Mandag den 24. marts
Efter at jeg havde været til yoga, og vi havde været henne og spise morgenmad, gik vi på stranden. Solen skinnede godt nok ikke, men det regnede vi med at den kom til.
Det gjorde den dog ikke. I stedet begyndte det at regne, så vi slog parasollen op, og krøb sammen inde under den. Men regnen blev bare kraftigere og kraftigere, så efter en halv times, tog vi håndklæderne over os, og gik tilbage til vores værelse, og satte os på altanen og drak en kop te.
Da det endeligt holdt op med at regne, gik vi en tur ud til Kai Bao og fik en cafe latte på en kaffebar derude. Vi delte også en bolle og en mandelcrossent. Derefter gik vi hjem igen, og da det stadig ef gråt i vejret tager Mogens sig en morfar, medens jeg sidder og skriver, og senere vil læse lidt.
Efter Mogens’ morfar drak vi en kop kaffe med et par småkager til, og senere gik vi i bad, og gjorde os klar til at gå ned i byen. Her var vi først henne og få fodmassage, der hvor vi havde været første dag. Min massage var god, men hende der masserede Mogens tog ikke ordentligt fat, så han var ikke så tilfreds med sin fodmassage. Bagefter ville vi have været ovre og spise på restaurenten der ligger lige overfor massagen, men da vi så begge skulle tisse, og vi ikke vidste hvordan toiletterne er derovre, valgte vi at gå til Tonsai i stedet for. Her ved vi, at toiletterne er OK.
Hos Tonsai fik vi en gang forårsruller, som vi delte, og derefter hver en panang kylling med cola til. Som sædvanligt her god mad.
På vej tilbage til hotellet var vi i Tesco Lotus (supermarkedet), og købe en lille mælk, til vores kaffe i morgen eftermiddag, og svedsker (og et lille stykke chokolade). Efter at have delt en cola og det lille stykke chokolade var klokken efterhånden blevet næsten elleve og sengetid.

Skriv et svar