Mandag fortsat, tirsdag og onsdag

Jeg gik ikke i Spar, så vi nøjedes med brød, tzatziki, firsk og majskolber. Det var også findt nok. Senere gik vi som sædvanligt en lille tur, og sad bagefter på altanen til vi gik i seng.

Tirsdag den 16. september
I dag havde vi aftalt med Annie og Freddy, at vi skulle komme hen til dem i løbet af formiddagen, og så sammen gå ud til Maspalomas og se det hotel, de havde været nede på i april måned. Og bagefter gå hen Cita centeret på et konditori og få kaffe og kage. Annie og Freddy går altid derhen og spiser kager.
Så efter morgenmaden gik vi hen til dem, og sammen gik vi så ud til hotellet, som var et Golf hotel. Det var meget stort, men så dejligt ud. Mogens og jeg er dog enige om, at vi stadig hellere vil på her på Los Angeles, men det er nok fordi, at vi synes det er dejligt, at vi selv laver morgenmad mm. Annie og Freddy vil gerne spise morgenmad og middagsmad på restaurant, men sådan er vi jo så forskellige.
På vej tilbage fra Maspalomas, var klokken omkring halv et, og Freddy sagde, at konditoriet først åbnede klokken 14.00, så vi gik i stedet for hjem til dem, og sik en kop kaffe. De ville også have lavet en bolle til frokost, men det ville vi ikke have, for vi plejer først at spise frokost ved to – halv tre tiden, og vi skulle også lige forbi Lidl på vejen hjem, og købe noget brød.
Freddy spurgte så om vi skulle mødes i Cita Centeret i morgen onsdag, men vi svarede så, at vi ville slappe af onsdag, men at vi kunne mødes på torsdag klokken 14.30, så det aftalte vi. De spurgte også om vi skulle spise hjemme, og det svarede vi ja til. De er da flinke og rare, men vi har ikke lyst til at være sammen med dem hver dag.
På vejen hjem fra dem, var vi lige inde på toilettet i centeret med det store Hiper Dino, og her var vi også lige inde i en stor kineserbutik der er kommet der, hvor der før var apotek. Bagefter ville vi været gået i Lidl, men i stedet for gik vi over i et stort lokalt supermarked, hvor mange af de lokale handler, og som ligger næsten lige over for det center, vi lige havde været inde i. Vi skulle ikke have så meget, bare lige et brød og noget mere kanel.
Så gik vi hjem og lagde og i haven, og senere op og drak en kop kaffe og spillede lidt kort, indtil vi lavede mad og spiste, noget thaiinspireret kylling i rød karry med ris til. Senere gik vi tur og sad bagefter på altanen og drak et glas juice, inden vi gik i seng.
Onsdag den 17. september
I dag var der tre hold der rejste, et hold der var her da vi ankom, et hold som kom sammen med os, og en der kun har været her en uge.
Efter mogenmaden gik vi en tur på stranden. Men ved halv et tiden blev det skyet, og så gik vi tilbage. Men så kom solen igen og så lagde vi os ned i haven.
Vi an se, at der også er kommet tre nye hold. Men der er stadig 5 lejligheder tommer, så vi er spænte på at se, om der kommer nogen på lørdag. I lørdags kom der ikke nogen, så vi ved ikke, om der kun er udskiftning om onsdagen.
Vi skul ud og spise i aften, sammen med Leo og Gitte. Og nu efter vi lige har drukket eftermiddagskaffe og jeg lige har tjekket vores mail konti og Facebook, og skrevet dagbog er det ved at være tid til at gå i bad og gøre os i stand. Så slut for denne gang.

Skriv et svar